Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párkapcsolatban a nem teljesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban a nem teljesen engedelmes férfi szolgát hogyan lehet hatékonyan kényszeríteni?

Figyelt kérdés
Pl vannak dolgok, amiket megtenne, de szégyenlős hozzá. Vagy amit kifejezetten kényszerítve szeretne. Nem fizikai fájdalom okozására gondolok, ennél ötletesebb, és jobb dolgokra.

2022. jún. 21. 23:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokkolóval szép eredményeket érhetsz el!
2022. jún. 22. 10:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a párodnak kell meghatározni, hogy mik lehetnek opciók és mik a tabuk és határok. Mivel a BDSM-ben minden belegyezéses, tehát a kényszerítés csak eljátszott, egy szerepjáték, így az itt kapott ötletek csak ötletek, végül neki kell az előzetes engedélyével lehetővé tenni számodra, hogy majd alkalmazhasd.

Együtt kell ezt megbeszélnetek.

2022. jún. 22. 12:29
 13/15 lilithium ***** válasza:
Írta hogy a párja akarja hogy kényszerítse. Nagyon keveset tudunk. Nem mindegy mire kell kényszeríteni, illetve mi az amit most megenged. Ezek kellenek a válaszhoz. Írhatsz privátban. Domináns pár vagyunk.
2022. jún. 22. 18:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Erényövet javaslom. Segít a "szub mentalitás" megtartásában, motiválásban, amikor hordom sokkal engedelmesebb vagyok, kevésbé ellenkezek.

Hasonló vagyok mint a szolgád amit leírsz, van sok fantáziám, aztán amikor a valóságban oda kerül a dolog h kipróbálhatnám, akkor nincs kedvem / szégyenlem / vagy épp fáradt vagyok hozzá stb. Vagy egyszerűen valamitől épp nincs kedvem szubnak lenni. Ha erényöv van rajtam, egy hét után már kb bármit megcsinálok, ráadásul örömmel, mert tudom hogy akkor hamarabb lekerül rólam és elélvezhetek.

És ez egy hosszútávú előny, az erényövvel nagyon könnyű vele jutalmat és büntetést adni. Az ostor, bezárás, stb időbe kerül és energiába, kell hozzá hangulat a domina részéről is, meg hát fizikai fájdalmat sokan nem szeretik adni (vagy épp kapni.. és hát ehhez mindkét fél beleegyezése kell)

Az erényövvel gyakorlatilag egy szavába kerül a domináns félnek a szolga kielégülése, bármikor hozzáadhat büntetésként egy hetet... vagy akár egy teljes hónapot.. és higgyétek el ez rosszabb mint egy kiadós pálcázás

Persze jutalomból meg bármikor lekerülhet az erényöv

Ami még ehhez hasonlóan jól működő dolog, az a sokkolós nyakörv, volt már tapasztalatom vele egy hosszú hétvégére, 2 nap után automatikusan csináltam amit a feleségem kért, bármi is volt az.. a végére egész megijedtem, mennyire hatékony.. pont ezért nem tetszett annyira a feleségemnek, mert túl hatékony, és szereti ha egy kicsit ellenkezek, vagy legalább a szememben látni. Na meg, nem szeret fizikai fájdalmat adni. Úgyhogy nekünk az erényöv a tökéletes "motiváló" eszköz, persze sok egyéb előnye is van.

2022. jún. 23. 12:16
 15/15 pfl ***** válasza:
Igen az erényöv jol működik, de nálunk bevált az ostor is. Vagy kipróbálhatod azt is, hogy nem adsz neki enni 1-2 napig. Éhesen sok mindent bevállalna a szolgád. Sztem váltogatni kell az ösztönzési módokat is.
2022. aug. 10. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!