Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak szex közben mondja ezt nekem?
Attól, hogy X kinézeted van még lehetsz istennő az ágyban ha perverz, bevállalós és aktív vagy.
Egy nagy csöcsű, passzív nőnél aki unott pofával fekszik mint egy fatörzs sokkal jobb egy ilyen nő.
Kedves kérdező.
A következőket mondod:
"Átlagos nő vagyok, pici mellekkel, pici fenékkel."
Tudnod kell, hogy vannak férfiak, akik kifejezetten erre buknak, akiket ez iszonyatosan felizgat.
Tévedésben vagy, ha azt gondolod, hogy mindenki a hatalmas csöcsöket, és a luftballon méretű popsikat imádja.
Vedd tudomásul, hogy a párodnak bejösz, hisz ezért van veled, és ezért legyen meg a kellő önbizalmad.
A vékony nők szinte kivétel nélkül mind nagyon jók az ágyban. Csak szólok egyébként.
Ne becsüld le magad, mert nagyon jó veletek a szex. Kicsit kacérkodhatsz is néha.
Van úgy, hogy nézem a TV-t.
Odajön a párom, megáll előttem, felhúzza a pólóját és mondja.:
"Kapd be az icike-picike kis csöcseimet, és szívd ahogy csak tudod."
Az ilyen spontán jött dolog nagyon izgató. Neki is akkora van, mint egy teniszlabda, vagy talán még kissebb is.
Mindenképp legyen meg az önbizalmad, és az értéked. Ma a vékony nő értéknek számít, mert sajnos egyre kevesebb van belőletek.😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!