Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, milyen teste legyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, milyen teste legyen almaitok pasijanak? Leirnatok azt is, hogy hany evesek vagytok?

Figyelt kérdés
Izmos? Inkabb sovany? Vagy atlagos? Esetleg aputest? Vagy mackos?

2022. jún. 21. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tehát akkor nem te küldtél a túlsúlyos meztelen testedről álló farkas képet nekem?
2022. jún. 27. 00:35
 12/16 A kérdező kommentje:
Én ilyen képet nem is tudnék küldeni... :D Most vagy te akarsz poénos lenni, vagy téged is megviccelt valaki, de majd most kiderül.
2022. jún. 27. 00:44
 13/16 A kérdező kommentje:
Most küldtem neked egy privát üzenetet, hogy mi a userem itt. Nem akartam amúgy senkinek írni, de most muszáj volt... :D
2022. jún. 27. 00:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Éppen én is javasoltam volna ezt az ötletet, de megelőztél.. :) Valóban NEM A KÉRDEZŐ küldözget itt kéretlen képeket, ezúton is bocsánatot kérek! :)
2022. jún. 27. 01:04
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
14-ES hát szerintem ettől még simán átléphetett egy másik profijába és onnan küldhette az üzenetet, nem lehetetlen (just saying)
2022. jún. 29. 00:46
 16/16 anonim ***** válasza:
15-ös. Nem, mert én is írtam a kérdezőnek és nem ugyanaz a két felhasználónév.:)
2022. jún. 29. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!