Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, milyen teste legyen almaitok pasijanak? Leirnatok azt is, hogy hany evesek vagytok?
Figyelt kérdés
Izmos? Inkabb sovany? Vagy atlagos? Esetleg aputest? Vagy mackos?2022. jún. 21. 22:14
1/16 anonim válasza:
Szerintem ettől bevadnulnak:
2/16 A kérdező kommentje:
#1-es: Vagod, hogy ez a srac a vilagon az egyik legnagyobb motivacios eloado? Es nem mellesleg sokkal ertekesebb ember, mint Te, aki ebbol probal viccet csinalni... Szanalmas vagy!!!
2022. jún. 21. 22:38
3/16 anonim válasza:
(Egeszseges mertekben) vekony tetszik, ha nem ez a lottyedt skinnyfat, hanem van rajta valami izom amitol ferfias lesz (nem gyurosokra gondolok, bar nincs bajom azzal sem, soooot, ha nem megy tulzasba az illeto).
19 vagyok
4/16 anonim válasza:
A kérdező egy rendkívül elhízott szűz srác, aki időszakosan kiírja a kérdést hogy megnyugtassa magát, illetve hogy csajozzon, az olyan válaszokra vadászik ahol istenítik az obese test alkatot, olyan válaszadókat céloz meg akiknek husis csáveszek tetszenek,és privát üzenetekkel bombázza őket, küld kéretlen képet a testéről,kukijáról, ne dőljetek be neki.
6/16 A kérdező kommentje:
#4-es: Azert josnak ne menj, mert most irok ki eloszor ilyen kerdest, nem akarok senkinek irogatni, nem vagyok szuz sem, meg rendkivul elhizottnak sem mondanam magam (M-es ruhameretem van). DE srac vagyok, ezt nagyon ugyesen kitalaltad! :D
2022. jún. 21. 23:18
7/16 anonim válasza:
Összességében az átlagos, de azért a karon legyen valami látható izom, ha már férfiről van szó. Nem kell kockás has, kigyúrt test, nem is vonzanak ezek, de azért háj, zsír se legyen, vagy nagyon löttyedt has.
8/16 anonim válasza:
Én az alacsonyabb, “sűrűbb” férfitestet szeretem. Mint pl Warren Brown, vagy Tom Hardy
10/16 A kérdező kommentje:
#9: Miért lenne úgy? Nekem erről a kérdésről senki nem írt privátot, én sem írtam senkinek, ahogy le is írtam, így annyi információja van mindenkinek rólam, amit itt leírtam. Sajnálom, ha valaki látatlanban jobban ismer engem, mint én saját magamat, és erre még pártolói is vannak...
2022. jún. 27. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!