Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt, hogy megsértődtél szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy megsértődtél szex közben vagy szex miatt a másik félre, mi volt az, ami miatt?

Figyelt kérdés
És hogy oldódott meg később?

2022. jún. 20. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen... Rossz nevet mondott a csajom... Persze kimagyarázta, de nem volt nehéz utánakeresni a névnek és kiderült, hogy nem csak az én csajom volt..
2022. jún. 20. 13:02
 2/2 anonim ***** válasza:
18%

Inkább rám sértödtek meg..volt egy csaj mondtha hogy nehogy a hajára menjen..én direkt oda vertem még bele is töröltem...Na azota nem beszélünk nem értem miért?..heheh

De olyan is volt hogy fűztem egy csajt buliban kivittem wcre és közöltem vele ha megteszi amit kell "kap valamit amitől felprörög"...megtörtént kapott utána szőlőcukrot...itt igazábol az a poén hogy utána még kát haverom is eljátszotta ezt vele olyan sötét volt..:D:D

2022. jún. 20. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!