Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít, jogosan van megsértődve a barátom, ha egy másik fiúval beszélek?
Miért írt rád egyáltalán? Hol talált meg?
"Mert abban igaza volt a barátomnak, hogy fordított esetben engem is zavarna a dolog"
Amúgy ennyi a lényeg.
Számít, hogy jogos e vagy sem?
Neki nem esik jól, ezt érezheti akkor is, ha "nem jogos".
Erre kellene koncentrálnod.
"de én belegondolom azért mások helyébe is magam. Nekem sem esne jól, ha a semmiért lekoptatnának"
Nem tartozol neki semmivel. Barátod van, az ő lelkivilágával foglalkozz, ne egy vadidegenével. Esetleg az afrikai árvákat nem akarod megmenteni? Nem megcsalás, de nem is olyan viselkedés, amit tolerálni kéne.
L
"de én belegondolom azért mások helyébe is magam. Nekem sem esne jól, ha a semmiért lekoptatnának"
Ezért nem szabad párkapcsolat alatt olyan típusú ismerkedésbe belemenni, ahol a másik félnek félreérthető lehet a helyzet (például azt gondolhatja, hogy van pálya számára).
Nyilván nem akkor kell lekoptatni, mikor már hosszú hetek óta mély kapcsolat kezd kialakulni a rengeteg beszélgetés miatt, hanem eleve nem szabad belemenni ilyen szituációba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!