Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hetero nő, aki ezt bevállalná?
Figyelt kérdés
Biszex férfit homokos férfi dug, közben a biszex a hetero nőt kényeszteti. Van olyan hetero nő, aki ezt vállalná?2022. jún. 20. 08:30
1/7 anonim válasza:
Gondolom ha fizetsz érte akkor biztos találsz.
2/7 A kérdező kommentje:
Szerinzem sincs ilyen nő, vagy ha van is, nem lehet valami észlény.
2022. jún. 20. 09:06
3/7 anonim válasza:
A rosszlányokon biztosan találsz.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem nekem van erre igényem! Hetero nő vagyok, és arra akart rávenni egy biszex férfi, amit kiírtam. Nemet mondtam. Azon azért elgondolkodtam, hogy vajon van-e olyan hetero nő, aki erre igent mond? Mert én nőként ugy gondolom, max a fizetős hölgyek, vagy a nagyon buták mondanak erre igent. Persze lehet rosszul gondolom.
2022. jún. 20. 09:27
5/7 anonim válasza:
Rosszul gondolod. A nők is emberek, nekik is lehetnek fura vágyaik. Ne magadból indulj ki, hogy mi a normális.
Én is ismerek egy ilyen csajt, kob#szottul perverz és még fiatal is. De nem, nem hülye.
6/7 anonim válasza:
Miert lenne ettol valaki buta? Nem ertem.
Nem szeretnek privatot kapni, de ha olyan lenne a helyzet es ismernem az osszes resztvevot, akar bele is mennek. Mondjuk ugy jobban tetszene ha kozben engem is dugna a biszex.
7/7 anonim válasza:
Ami azt illeti nekem tetszik, amit felvázoltál és egy cseppet sem tartom magam buta nőnek.
Nem vagyunk egyformák. Fogadjuk már el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!