Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vágyom arra ,hogy meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom arra ,hogy meg legyek alázva szexuálisan?30N

Figyelt kérdés

Tudom ,hogy submissivitás…

Mi lehet ennek a pszichologiai hàttere?

Arra vàgyom mindig h keményen meglegyek dugva mindenhol..Fizikailag is éreztessék velem szex kozben..Felizgat a teny h terdelhetek akar tobb allo farok elott is es ugy beindulok olyankor mint egy torkos borz es full nyàlasan szopookk.. Komoly a kèrdès és nem vagyok férfi!!!

2022. jún. 20. 01:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%

Valószínű az élet (magánélet, munka, család, társasházi feladatok, stb.. stb..) területén sok-sok helyen vagy döntéshozó, vezető, olyan akinek a véleményére, "ítéletére" várnak sokan. Így valószínű egy ilyen intim helyzetben jól esne neked ha téged irányítanak és neked kell teljesíteni mások akaratát.

Szeretőnek ideális egy ilyen nő mint amit te írtál magadról. Régi vágyam ez, de szerintem nem csak én vagyok így ezzel férfiként.

45F

2022. jún. 20. 08:41
 12/20 anonim ***** válasza:
21%
A 11-es megelőzött jóformán leírta a válaszomat s valószínűleg ez állhat a háttérben.
2022. jún. 20. 09:06
 13/20 anonim ***** válasza:
7%
Ez teljesen oké én is szeretem az ilyet
2022. jún. 20. 10:26
 14/20 anonim ***** válasza:
18%

Mert a véredben van.

A ri.anc nevelde haza vár.

2022. jún. 20. 10:45
 15/20 anonim ***** válasza:
6%
Àlomnő vagy az biztos :))
2022. jún. 20. 11:41
 16/20 anonim ***** válasza:
46%

A fantáziák már csak ilyenek, néha annyira extrém és különleges, hogy nem néznéd ki a személyből. Viszont sok alapja van annak, hogy olyanra vágysz, ami az életben "fordított". Pl ha nagyon domináns vagy az életben, szeretnéd, hogy megalázzanak szexben.

Szerintem a fantáziát nem kell szégyelni, sőt, én mindig azt tanácsolom, hogy meg kell próbálni persze apró lépésekben, mert már velem is volt többször is, hogy valamire nagyon gerjedtem fejben, de ahogy sikerült megélni, nagyot csalódtam és onnantól kezdve már nem is izgatott.

2022. jún. 20. 13:44
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Tisztelt kérdezők ezzel semmi baj nincs ez egyszerű sub hozzállás!

Én dom vagyok immárom sok éve és láttam jónéhány dolgot. Az hogy az izgat fel azzal nincs semmi baj az két bolgot jelent phszihologiából vagy vezető beosztásban dolgozol vagy ha nem akkor ezzel akarsz megfeleni magadnak ami teljesen jó. Megalázás meg olyan dolog ha szereted akkor jó élmény lesz ha nem akkor terészetessen ... Viszont ezért van a biztonságni szó! Kedves kérdező ha szeretnél még róla információt kérlek keress meg privátban és ha szeretnéd minden kérdésedre válaszolni fogok persze csak ha tudok!

2022. jún. 21. 01:11
 18/20 anonim ***** válasza:
30%
Például, mert a mi kulturánkban, a szexellenes, szexet megtagadó, tiltó, búntető vallásunkban a szexhez, meztelenséghez, már gyerekkorban gyakran megszégyenülés, megalázás társul. És ekkor kapcsolodhat össze az agyban a szexualítás, a megalázás, szégyen érzésével.
2022. jún. 21. 01:36
 19/20 anonim ***** válasza:
32%
Hm... Teljesen normális, én férfiként arra vágyom, hogy több nő egyszerre alázzon meg, ahogy csak szeretne. Egy nővel sokszor bolt már, de többesben még sosem.
2022. aug. 8. 09:18
 20/20 anonim ***** válasza:

Mert jó kislány vagy. Én is valami ilyesmi barátnőt keresek.

25F

2022. aug. 21. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!