Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a szopás, ha piercinged van (mindkét fél részéről)?
Milyen érzés a férfinek, ha olyan nő elégíti ki orálisan akinek nyelv pc-je van?
Milyen érzés egy nőnek, ha olyan férfit elégíti ki akinek intim pl. Prince Albert pc-je van?
Milyen lehet ha egyszerre, a nőnek is van nyelv pc-je és a férfinek is van intim a makkban? (nem akadnak össze?)
Akinek van ilyen tapasztalata kérem ossza meg, köszönöm.
2. Nekem természetesen is van olyan hatása. Interneten már azt is megkaptam, biztos töltve van. :D
A való életben kellemetlen, sokszor rúzst sem tudok használni, pedig nem vagyok béna.
Ha ilyen szuper adottságokkal rendelkezel, akkor neked nem szükséges, bár kipróbálni ki lehet neked is mert nem marad meg örökké.
4. Amire gondolsz, az a hialuronos töltés. Drága, valamennyire fájdalmas és talán nem néz ki annyira műanyagnak, viszont azt sem mondom egészséges. :(
Viszont aki olyan jól sminkel, az többet is ki tud hozni az ajkaiból.
Visszatérve a kérdező kérdésére, nekem sajnos csak orr pc-m volt, bár ilyen szinten nem volt meghatározó.
Fiúk, ugye tudjátok hogy romlik tőle a nők foga? :(
Nem egy piercinges elmondja, hogy lehetséges ez is.
Nekem volt 3x orr pc-m, sajnos mind a három alkalommal begyulladt. Plusz a szakmám miatt nyelvbe nekem nem is lehetett volna, pedig több ideig akartam. De sajnos nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!