Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek az első szexet megbánták azokhoz lenne egy kérdésem?
Figyelt kérdés
Tehát mondjuk nem azzal veszítetted el akivel igazán kellett volna, és utólag megbántad hogy vele tetted. (Szóval nem arra értem a rossz élmémyt hogy fájt)
Az ha visszapörgethetné az időt várt volna 27 éves koráig ha akkor jött volna az igazi?
2022. jún. 16. 12:28
11/31 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem azt mondom, hogy tök mindegy, hogy 17 vagy 27. Te nem érted, olvasd újra, amit írtam. Maga a szüzesség elvesztése van túlgondolva, utólag már semmiség. Ezért jobb minél előbb "megszabadulni" tőle, és utána már nyugodtan élni a normális nemi életet. Ha te 27 évig vársz, akkor kimarad + 10 év aktív nemi élet, amiért nagyon kár lenne. Tehát NEM KELL VÁRNI.
12/31 A kérdező kommentje:
Te nem érted. Most mondod, hogy milyen kár lenne várni. Akkor nagyon nem mindegy, vili?😃
Én már 27 vagyok, szóval ezt sem érted, nem 17.
2022. jún. 16. 15:25
13/31 anonim válasza:
9-es vagyok ha gondolod beszélgettünk, mindenféle szexuális indítása nélkül. Nem vagyok punci vadász, egyszerűen csak rágjuk át hogy mi az ami miatt most nem mersz nem tudsz lépni, mitől félsz, stb.
14/31 anonim válasza:
Vissza én sem csinálnám, mert sokáig húztam, és már mindenféle komplexussal tele voltam addigra, sőt, még vagyok is.
15/31 anonim válasza:
Jaj istenem, de igen, értelek, és gondoltam, hogy 27 vagy. Úgy általában mondtam, hogy nem érdemes várni. Az első olyan, amilyen, de utána rájön az ember, hogy semmivel sem volt több (általában, biztos vannak kivételek), mint bármelyik utána következő. Viszont ha az ember tartogatja az "igazira" várva, akkor lemarad egy csomó jó szexről, amit megélhetett volna, ha nem támaszt akkora elvárásokat. Azt, hogy ki az igazi, meg úgyis csak utólag tudod meg, mondjuk a halálos ágyadon.
16/31 anonim válasza:
Én megbántam, de nem a fájdalom miatt vagy mert nem szerelemből vesztettem el, hanem a partner ügyetlensége közömbössége miatt. Szóval szerintem ez egy 3. szempont. Én visszacsinálnám hogy normális lánnyal vesszem el. Szóval ha nincs módod szerelemből elveszteni ami tényleg lehet a legjobb, akkor ne várj soká csak olyan partnerre aki odaadó tudsz tőle tanulni és nem valami bénázás görcsölés emléke marad utána benned.
17/31 A kérdező kommentje:
Bocs, de ki mondta, hogy gátlásaim vannak????
Egyszerűen csak nem akadok össze normális palival. Ilyen egyszerű. Dögivel vannak a sorban, nincs okom panaszra, köszi.🤣
2022. jún. 16. 15:35
18/31 anonim válasza:
Pont azért vergődsz itt most, mert már rég meg kellett volna legyen az első alkalom. Gyakorlatilag 10 év tapasztalattól már most elestél, és ezt a leendő partnereid észreveszik majd. Tovább vársz, csak romlik a helyzet.
19/31 A kérdező kommentje:
Értem, szóval menjek oda az egyik nyálcsorgató pasihoz a sok közül, tök nindegy és legyek tul rajta. Ne keverj össze ribikkel légyszi....
2022. jún. 16. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!