Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik NEM szerelemből veszítettétek el, megbántátok?
Őszintén, én pénzért veszítettem el 14 évesen.
Kellett a pénz másik iskolába.
A partnerem 37 volt.
Vigyázott is rám, és még pluszt is kaptam utána. Nem is nekem kellett mennem, nagyon rendes volt.
Nem, nem bántam meg
Én prostival.
Nem bántam meg.
Nagyon kanos voltam és hatalmasat élveztem.
Ez egy hülye duma, hogy csak szerelemből az igazi.
Egyáltalán nem
Teljesen random volt, egy buliban, vadidegennel, nagyon ügyes volt, nem fájt és nagyon élveztem, most sem csinálnám másképp
Én egy barátság extrákkal jellegű kapcsolatban vesztettem el, 20 voltam, a partnerem egy jóval idősebb férfi. Szerelmes nem voltam, de alapból nagyon jóban voltunk és bíztam benne, nem bántam meg, jó élmény volt - nem csinálnám másképp.
Szimplán úgy alakult az életem, hogy normál kapcsolat sehogy nem jött össze (jöhetett volna, ez más kérdés) és ilyen jellegű kapcsolatra van/volt időm, energiám, illetve akkor találtam olyat, akiben tényleg maximálisan megbízom.
Én 16 voltam amikor elvesztettem egy ismerősömmel, akivel egy fwb kapcsolat szerűben gondolkodtunk. Nem voltam belé szerelmes. Megbánni nem bántam meg, inkább azt hogy utána később lekurvázott, pedig pont hogy ő volt könnyen kapható mert én hoztam fel a témát
18l
#7: Na, az ilyenektől tudok hányni. Mármint félre ne értsd, nem tőled, hanem attól, aki a szüzességedet elvette. Akkor, amikor lefektethetett, akkor jó voltál neki. Utána meg becsmérel? Aljas féreg az ilyen, nem ember.
És sajnálom. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!