Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzesség elvesztése céljából...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzesség elvesztése céljából szerintetek érdemes rosszlányhoz menni? 19F

Figyelt kérdés
Volt aki így vesztette el? Mit gondoltok erről?
2022. jún. 14. 14:13
 1/10 anonim ***** válasza:
65%

Nem érdemes! Semmiféle a valósághoz még csak közelítő szexuális tapasztalatot nem okoz. Sőt akár több stressz, mint amit egy téged szerető nő okozna, akinek meg akarsz felelni.

Legyél szerelmes, pettingeljetek sokat, a szüzesség elvesztése huszadrangú kérdés lesz.

2022. jún. 14. 14:19
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem érdemes.
2022. jún. 14. 14:36
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Akkor menj ha neked megfelelő az érzelemmentes dugás első alkalomra.

Ha viszont úgy érzed ennél neked több kell, akkor inkább ne menj.

2022. jún. 14. 14:39
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
19 évesen nincs sok értelme. Inkább járj társasgába, haverkodj minél több emberrel, aztán lesz majd lehetőséged
2022. jún. 14. 14:41
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Hát hogy érzed? Mikor lesz valakid? Lesz egyáltalán valaha? Mert ha nem akkor úgyis mindegy. Menj nyugodtan.
2022. jún. 14. 14:52
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

5-ös remélem hogy lesz ha nem is most de amikor megszegem magam anyagilag,

akkor talán majd a külső helyébe lép az anyagi biztonság a lányok szemében,és eljön az én időm.

De mégis tartom magamat az elveimhez, remélem nem török meg:)

2022. jún. 14. 14:58
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Menj! ha megfelelő a lány, akkor nem lesz semmi gond. Én prostival vesztettem el a szüzességem 22 évesen. Elmondtam neki előre hogy mi a szitu, nagyon figyelmes, tapintatos volt. Megérte.
2022. jún. 14. 15:11
 8/10 anonim ***** válasza:
81%
Igen
2022. jún. 14. 15:47
 9/10 anonim ***** válasza:
20%
Gyere hozzám 18f
2022. jún. 14. 16:28
 10/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem azokat, akik azt javasolják, hogy a kérdező legyen szerelmes meg hasonlók. Gondolom a kérdezőnek esélye sincs barátnővel elveszteni a szüzességét, ezért teszi fel az örömlányos kérdést.

Ha jó örömlánnyal kerül össze, akkor megéri, ha nem, akkor nem. Ez simán igaz barátnőre is, azok közt is vannak hisztérikus pixák, akik kiidegelik. Meg eleve nem tudhatja az ember, hogy összeillenek-e, kiderülhet, hogy nem egymást keresik. Még szex előtt, aztán több hónapnyi próbálkozásból pofáraesés lesz. Prostikkal legalább biztos, hogy lesz akció.

2022. jún. 14. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!