Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehete cicababa kinézetű barátnőm 13 cm-es pénisszel?
Figyelt kérdés
Vékony is és nekem csak ilyen barátnő kell vagy mehgalok egyedül. Esélyek? Hogy kell kinéznem vagy mennyi pénzemnek kell lennie? Elon Musk szint segítene? Köszi a válaszokat.
F/27
2022. jún. 12. 13:25
21/27 anonim válasza:
Szerintem marad a második verzió! "mehgalok egyedül"!
:)
22/27 anonim válasza:
Pontosan milyen típusú lányt értetek cicababa alatt? Nyilván van egy elképzelésem.
23/27 anonim válasza:
Én egy felszínes plázacicára tippelek!
Te milyen vagy #22 ?
24/27 anonim válasza:
23 Nekem is ez jutott eszembe, de tudtommal egy plázacica lehet bármilyen. Körtealkatú hatalmas fenékkel, amihez a 13 cm-es kukkantyújával hozzá sem fér a kérdező, meg tök átlagos, netán kifejezetten vékony lány is. Nem látom miért ne lehetne a kérdezőnek plázacicája, ha erről van szó 🤷
25/27 anonim válasza:
Mivel sokkal több a cicababa mint a pénzes férfi, így maradhat neked is, de nyilván akkor meg jól kell kinézz. A legbiztosabb, ha pénzt szánsz rá, akkor biztos lesz.
26/27 anonim válasza:
Lehet. De mivel az ilyen lányok elég felszínesek és fontos számukra a külsőség, jó ha van egy stabil egzisztenciád. Van egy jó/jobban egzisztenciád saját lakás (mindegy örökölt, vagy vetted), vagy egy újabb építésű társasházban egy albérlet jó helyen. Autó, akár egy akár 10-15 éves is, ha az BMW, Audi, Merci (hasonlók). És legyenek trendi cuccaid, fast fashion boltokból. Ápolt trendi haj, esetleg borosta. Iphone, Iwatch ez alap az ilyen hölgyeknél, mi sem természetsebb, ezt már említenem sem kellene.
27/27 anonim válasza:
#9 ez így van. Nem csak a baráti köre, hanem azért mert a roma pasi megcsalásnak venné egy másik roma pasival kefélne pénzért. De ha egy magyarral csinálja, az csak üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!