Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,egyszerre 5 pénisszel elboldugolnátok vagy megijednétek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 16:45
1/8 anonim válasza:
Őszintén szólva gondolati szinten elboldogulnék,élőben nem tudom fura szituáció lenne az biztos.
2/8 anonim válasza:
Én kínosan érezném magam. Szégyenlős vagyok. Bár a gondolataimban én is eljátszodoznék velük.
3/8 anonim válasza:
Kénytelen lennék elboldogulni ennyivel nem?😜 N
4/8 anonim válasza:
Ez kb rabszolga munka lenne, nem adna annyi élvezetet, amennyi meló lenne vele.
5/8 anonim válasza:
Nem boldogulnék el mondjuk nem is akarok egyszerre 5 penisszel.
6/8 anonim válasza:
Nekem az a bajom az ilyennel még megrendezettet nézve is, hogy mindig átmegy gusztustalan gyilokba. Olyan miért nincs, hogy kellemesen elvannak 6an? Miért csak b.ni lehet? Miért nem tud ez soha megmaradni szeretkezés szinten? Úgy tök jó lehetne, de verekedés meg fojtás kellene a francnak, ezzel az erővel elmehetnék valami olcsó késes kocsmába beléjük kötni!
7/8 anonim válasza:
Én rendszeresen többesezek. Én vagyok sokak szerint a szenvedő alany, szerintem a figyelem középpontja. Mivel minden férfi normális, így nincs olyan, mint a filmekben, hogy túlmennek a határon, folyamatosan 4 fasz van az arcomba tolva. Amikor 10 férfival voltam együtt is érdekes volt. Mindig felváltva jöttek oda ketten- hárman. A többiek addig vagy pihentek vagy nézték a műsort. Az első egy órában van ilyenkor csak ,,tolongás”, de az olyankor még nagyon élvezhető nekem is. Utána visszafogottabbak ők is. Szóval szerintem partner kérdése. 20 éves egoistákkal borzalmas lehet. Érettebb férfiakkal egy álom.
8/8 anonim válasza:
Simán elboldogulnék imádnám ha 5 pasi kényeztetne egyszerre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!