Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak mi az oka, mivel magyarázható ha egy nő csak jóval átlagfeletti pénisszel élvezi a szexet?
A G-pont, kedves kefélni nem tudó honfitársaim, nem egy kis piros kapcsoló a hüvely legvégében, amit csak hosszabbítóval lehet elérni. Mindig a nőkre kenitek, hogy nem lehet őket kielégíteni, holott azt se tudjátok merre van az előre. Ma már sokadszor olvasom ezt a bárgyú érvelést. Mindegy is…
Kérdező. Az lehet az oka, hogy a péniszhez hasonlóan a nők hüvelye is eltérő méretű. Nem tehetnek róla ők sem. Nem tudom felfogni, hogy az internet korszakában ennyire tájékozatlan legyen egy írni, olvasni tudó ember
Azt tudom, hogy eltérő a minden hüvely mérete, de mekkora hüvely kell ahhoz, hogy valaki pl. csak 18 centitől tudja élvezni, de leginkább a 20 körülit preferálja, amikor az már extrém ritka méret?
Nekem kicsit nehéz elhinni, hogy valakinek mondjuk még a 16-17 is kifejezetten kicsi, amikor az is átlagfeletti.
A hüvely rendkívül rugalmas és igazodik a behelyezett dologhoz.
A gyerek is kijön, mégsem kell, hogy bébipöcsöd(4kg és 50 centi) legyen.
Nem tudom, hogy van-e olyan nő, aki az átlag méretet nem érzi.
Egyébként meg hosszról beszélsz, maximum a szélességről van értelme beszélni ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!