Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltestvérek közötti szex?
Az egyik ismerősöm édesapja újraházasodott, és ezzel egy a haverommal
hasonló korú lány került a "családba".
A sok közös program annyira összehozta őket, hogy titokban ugyan,
de elkezdtek összejárni, és szexelni.
Pár hónap után elkezdték érezni a titkolózás kellemetlenségeit,
és szakítottak.
Haverom bevallása szerint minden percét élvezték, és máig sajnálja
hogy nem tudták felvállalni.
Tehát akkor ők mostoha tesók voltak, az pedig teljes más.
Ha csak szex akkor semmi baj - az pusztán testi élvezet.
A beltenyészet elkerülése végett viszont gyereket csinálni nem szabad - akkor se ha csak az egyik szülő közös.
Valamint a házasságot is tiltja a törvény másodunokatestvér szintű vagy annál közelebbi rokonság esetén.
Nem tudom, hogy jogilag tilos-e vagy sem (testvéreknél tudom, hogy a közösülés tilos, anál, orál, egyebek megengedettek), de ha a védekezésre figyeltek, én azt mondom, nem lehet belőle gond. Érezzétek jól magatokat, ha csak szex, akkor is, ha szerelmesek vagytok, akkor is. Nem egy szokványos dolog, de senkinek nem ártotok vele. Gimis koromban én is szerelmes voltam az unokatesómba, na. :D
#14: Első unokatestvérek is házasodhatnak (és ők már legálisan közösülhetnek is, sőt, gyereket is törvényesen szülhetnek, bár ez azért eléggé ellenjavallt), csak a házassághoz hatósági engedély kell. De ismerek olyanokat, akik házasok, és unokatesók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!