Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy 4,8cm átmérőjű pénisz már túl vastag? Mit szólnátok hozzá?
A 4,8cm nem vastag, most megmértem, a középső ujjam legvastagabb része 2,4-2,5cm vastag, fölülről rátéve egy vonalzót, nehogy már ilyen vékony legyen egy farok.
A farkam nekem is kb. 4,8-5cm vastag, persze ezt nem most mértem itt a meló helyen az íróasztalnál...
Ebből látszik hogy a nők azt sem tudják mit írnak vagy olvasnak xD
Fogadni merek hogy akik leírták hogy jajj nem ez túl vastag, azokba már járt ekkora. Hölgyeim, ez csak átmérő. Ha körbetekerjük és úgy jön ki az már durvább, de az sem vészes.
A 21. pontban természetesen átmérőről beszélek (pontosabban egy felülről mért vastagsági méretről, mert erre az irányra merőlegesen kevesebbet mérnék, hiszen nem pont kör keresztmetszetű a farok).
(Ha a 4,8cm kerület lenne akkor a farok átmérője 1,5cm lenne, olyan vékony talán egy újszülöttnek van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!