Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért húzogatja előttem ráadásúl a feleségem jelenlétében egy ismerős csaj állandóan a cica nadrágját?
Figyelt kérdés
És elég feltűnően, amikor elöttem van. Mit akar ezzel?2022. jún. 9. 22:22
21/26 anonim válasza:
Ha eléd kerül? Nem is beszélgettek egymással közben?
Lehet, ha nem erkül eléd, akkor is igazgatja?
22/26 A kérdező kommentje:
Nem, ha pl beszélgetünk nem igazgatja. De mivel nem igazán jön be agyilag se a csaj így én nem szoktam vele beszélgetni inkább leülök így ők előttem vannak, na akkor kezd el csúszni a gatyája kb percenként.
2022. jún. 10. 00:05
23/26 anonim válasza:
Talán ha még beszélgetés közben illegetné magát akkor érthető lenne.
De most már jobb lenne, ha felkelnél az álomvilágból kérdező.
Meg pasi létedre te is sokszor hordasz cica nacit, hogy tudjad milyen érzés.
24/26 anonim válasza:
Ha nem izgatna, akkor nyilván nem foglalkoznál a nadrágjával. De akár miért is csinálja, elég jelentéktelen ahhoz, hogy ne foglalkoz vele.
25/26 anonim válasza:
Mert nem jó méretű gatyát választott és csúszik lefelé. Valószínűleg akkor is állandóan igazgatja amikor nem vagy ott - csak ugyebár olyankor nem látod.
26/26 anonim válasza:
Egyszer mond neki, hogy fejezze be, mert belefogod úgy rázni, hogy le se fogja tudni venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!