Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért húzogatja előttem ráadásúl a feleségem jelenlétében egy ismerős csaj állandóan a cica nadrágját?
Vagy kicsi a nadrág és muszáj felhúznia hogy ne csússzon le, vagy jelzéseket küld, de az utóbbi egyáltalán nem biztos.
Én is van hogy felhúzom a nadrágomat mások előtt, jobb mintha csúszna le és kényelmetlen lenne.
2 lehetőség van:
- Te vagy túl kanos, és már fán a lyuk is azért van szerinted ott, mert meg akarja magát dugatni.
- Talán így akarja jelezni, hogy vágd be a lompost. (Nem, nem ez a valószínűbb.)
6
Nem vagyok túl kanos, a feleségemmel jó a szexuális életünk, ráadásul nem is jön be a csaj.
De miért a feleségemtől 3méterre akar nekem jelezni?
Senki nem akar neked jelezni
Nekem is gyakran csúszik a nadrágom, ilyen a testalkatom. És fel kell húznom, tökmindegy hol vagyok
Nem minden nő akarja megdugatni magát veletek. Szánalmasnak vagytok
Hidd el nem csúszik le róla a cica gatya, inkább túlzottan feszes is.
De ha a feleségem észreveszi biztos leszedi róla a gatyáját meg tuti megcsapkodja a csajt, én inkább ez miat tartok az egésztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!