Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért húzogatja előttem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért húzogatja előttem ráadásúl a feleségem jelenlétében egy ismerős csaj állandóan a cica nadrágját?

Figyelt kérdés
És elég feltűnően, amikor elöttem van. Mit akar ezzel?
2022. jún. 9. 22:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Fentebb húzni a nadrágját.
2022. jún. 9. 22:23
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Vagy kicsi a nadrág és muszáj felhúznia hogy ne csússzon le, vagy jelzéseket küld, de az utóbbi egyáltalán nem biztos.

Én is van hogy felhúzom a nadrágomat mások előtt, jobb mintha csúszna le és kényelmetlen lenne.

2022. jún. 9. 22:26
 3/26 anonim ***** válasza:
bejössz neki
2022. jún. 9. 22:26
 4/26 A kérdező kommentje:
Amikor elém kerül állandóan húzza felfelé a nadrágját, de úgy hogy mintha simogatná közben a seggét. Ráadásul eléggé ki is van kopva a nagy seggén a nadrágja és amikor felfele húzza kb olyan mintha csak egy harisnya lenne rajta. Mindezt úgy hogy a feleségemtől kb 3 méterre áll.
2022. jún. 9. 22:32
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Menj aludni
2022. jún. 9. 22:35
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

2 lehetőség van:

- Te vagy túl kanos, és már fán a lyuk is azért van szerinted ott, mert meg akarja magát dugatni.

- Talán így akarja jelezni, hogy vágd be a lompost. (Nem, nem ez a valószínűbb.)

2022. jún. 9. 22:35
 7/26 A kérdező kommentje:

6

Nem vagyok túl kanos, a feleségemmel jó a szexuális életünk, ráadásul nem is jön be a csaj.

De miért a feleségemtől 3méterre akar nekem jelezni?

2022. jún. 9. 22:43
 8/26 anonim ***** válasza:
48%

Senki nem akar neked jelezni

Nekem is gyakran csúszik a nadrágom, ilyen a testalkatom. És fel kell húznom, tökmindegy hol vagyok

Nem minden nő akarja megdugatni magát veletek. Szánalmasnak vagytok

2022. jún. 9. 22:48
 9/26 Cpt_Obviously ***** válasza:
Lehet hármasra hajt.
2022. jún. 9. 22:48
 10/26 A kérdező kommentje:

Hidd el nem csúszik le róla a cica gatya, inkább túlzottan feszes is.

De ha a feleségem észreveszi biztos leszedi róla a gatyáját meg tuti megcsapkodja a csajt, én inkább ez miat tartok az egésztől.

2022. jún. 9. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!