Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a (szexuálisan) legizgatóbb dolog ami történt veled az iskolában?
Megujjazott egy osztálytársam
Mielőtt jönnének a pedo üzenetek, ez mèg a kilencvenes években volt…
Szoktam masszírozni egy lányt úgy hogy ül. Egyszer megengedte hogy mögé üljek ugyanazon a széken. A feneke a cerkámhoz ért, teljesen felállt , pontosan a feneke két partja közé.
Az osztály legszebb lánya volt, 13 évesen hatalmas mellekkel meg minden.
Addigi életem legjobb élménye volt az a pár perc.
Akkoriban volt divat, hogy csípőnadrágok voltak, amit egyesek szerettek nagyon lent hordani. Ez engem nagyon tudott izgatni. Nem konkrétan iskolában, de tőlünk val iskolás lányok felléptek egy táncos műsorban. Hastáncoltak, ha jól emlékszem. Minden pillanatban azt vártam, hogy már leesik róluk a nadrág. Ez nem történt meg.
Viszont egyszer egy lány a középiskolában kicsit túlzásba esett. Alig mertem ránézni, főleg miután látszólag már a fanszőrzete is kilátszott a nadrágból. Ez egyszerre volt kínos és izgató.
-fiúpadtárssal összeért a combunk
-tesiórán pingpong teremből visszamenet átsétáltunk a fiú öltözőn
-osztálytárssal flörtöltünk viccből
-közös tanulás a kiszemeltemmel, aki olyan közel ült hozzám, hogy a haja mindig simogatta az enyémet és térdtől vállig összeértünk
-lány mosdóban sorban állásnál a miniszoknyás csajok látványa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!