Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Amikor azt mondjátok szeretitek, ha a lany is aktiv, akkor KONKRETAN mire gondoltok?
Csomoszor latom újabban a "tengericsillag" kifejezést passzivabb nokre. No de akkor hogy ne legyen tengericsillag? Mit es hogy kell(ene) ideális esetben tennie?
Nem vagyok tul tapasztalt, egy hosszú kapcsolatom volt eddig. Volt szinte minden, de mégis az volt a legextrabb resz szamomra az együttléteink soran, amikor o tevékenykedett rajtam. Olyankor megis mit kellene/lehetne a tengericsillagoskodos elvezkedesen kivul csinálnia a nőnek? 😄
komolyan nagyon erdelelnenek a meglatasaitok.
Kedves kérdező! Mint nő, szeretnél neked segíteni. (Nem úgy mint szegény kettes hozzászóló.)
Mindig azt vettem észre, hogy az az aktivitás a legjobb, amikor a kényeztetés mindkét fél részéről viszonozta van. A párom és én is kényeztetés őt, mielőtt ő lesz az aktív fél. Ha elfárad egy pózban, cserélni és ismét én leszek az aktív. Fontos a testbeszéd, a szeretgetés, simogatás, csókolózás, ettől lesz mélyebb egy együttlét.
Szerintem ez a titka.
Remélem én is tudtam segíteni :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!