Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek fontos hogy a lánynak is legyen orgszmusa?
Figyelt kérdés
2022. jún. 9. 07:13
1/22 anonim válasza:
Persze. Mondhatni fontosabb mint az enyém. Igyekszem ugy csinalni hogy neki legyen előbb, és ne csak egy
2/22 anonim válasza:
Nem mindenkinek fontos, vagy nem minden lánnyal. Futó kalandnál annyira nem érdekli őket, kapcsolatban kell hogy érdekelje.
3/22 anonim válasza:
Igen! Az sem gond ha több orgazmusa van mint nekem!
5/22 anonim válasza:
Nagyon fontos, hogy mindketten jól érezzük magunkat.
6/22 anonim válasza:
az a legszebb, amikor elélvez tőlem a lány. Mindent megteszek érte!
45/F
7/22 anonim válasza:
Ha összeakadtam vmi nőcivel pl egy buliban és félre vonultunk akkor nem feltétlen az a lényeg, hogy minél jobban kielégitsem de azért odafigyelek rá.
Ha barátnővel vagyok akkor egyértelműnek tartom, hogy ő is elélvezzen. Próbálok úgy dugni, hogy ő hamarabb elmenjen, mert ha ő elélvez 1x attól még mehet tovább, de ha én elsülök akkor ott már nem lesz nagy hancúr. Plusz minél jobban élvezi a csaj a szexet annál jobban feltüzel engem is. Sokkal keményebben állok ha látom az arcán az élvezetet, érzem a testén hogy néha beremeg meg amikor elmegy az izmaival olyat szorit a farkamon, hogy majd el töri, imádom
8/22 anonim válasza:
A legfontosabb! Általában előbb minimum három a nőnek, utána én...
9/22 A kérdező kommentje:
Hol lehet olyan pasikat találni mint 8-as? :)
2022. jún. 9. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!