Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek aludni a barátommal? Én nem szeretnék még szexet ezt közöltem vele. De ő együtt alvást akar és ígéri,hogy nem fog piszkálni. Meg fogja tudni állni? Nem fog neki felállni?
Volt egy ilyen nő, ő se akart szexet. Ledobom a ruháim, feszengek, pózolgatok, bontom már a vodkát, 5 perc után már fontolgatta, 10 perc után már bent volt a bré
24f
Testépítő
Bennem egyedül az vet fel kérdést, hogy ez a kérdés felmerül... normál esetben egy férfi nem olyan szinten ösztönvezérelt, hogy izgalmi állapotban nem tud megállni semmit, egyébiránt elgondolkodtató, ha ennyire nem bízol meg benne. Ha ő ennyire megbízhatatlan, akkor nem kell vele együtt lenni, ha csak te nem bízol benne, akkor meg ne raboljátok egymás idejét.
Amikor az én partnerem az első együttalvásunkkor/utazásunkkor magától közölte, hogy nincs semmilyen elvárása, rajtam múlik minden, maximálisan bíztam benne, erre rá is szolgált. Számomra kész rejtély egy ilyen felmerülő kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!