Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátommal 2 éve vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal 2 éve vagyunk együtt,és az előjáték mindig gördülékenyen működik köztünk,azonban nem csúszik be a pénisze a hüvelyembe. A hüvely nedvességével nincsen gond,és a libidónkkal se,de kezdünk kétségbe esni. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Próbáljátok, hogy fél centit be, húzza ki. Egy centit be, húzza ki, másfél centit be, húzza ki és így tovább. Nekem ez vált be. Persze te meg ellazítod magad közben. Próbáljátok meg.
2021. dec. 13. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
33%
A buksiban van baj a párodnál. Sajnos tudom, én is jártam már így. Nem is egyszer. Ott kell rendet rakni, minél több idő telik el, annál jobban fog stresszelni.
2021. dec. 13. 23:01
 3/6 anonim válasza:
36%
Lehet, hogy nagyon érzékeny a makkja?
2021. dec. 13. 23:14
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

mit értesz ez alatt h nem csúszik be?

a, nem tudsz ellazulni és nem fér be?

b, nem áll fel neki? v nem elég kemény?

v mi

2021. dec. 14. 00:38
 5/6 anonim válasza:
69%
Vagy ahogy a 3-as írja behatolásnál inkább szűkölve rántja ki?
2021. dec. 14. 01:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Mekkora neki?
2022. febr. 27. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!