Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van az, hogyha a barátnő...

Miért van az, hogyha a barátnőmmel szeretkezni szeretnénk az előjáték során fel vagyok izgulva és rendesen feláll, de mire az óvszert felhúznánk lelankadok?

Figyelt kérdés
Petting során semmi baj nincs. Miután elmegyek még kb. 5-6 percig feláll. Lehet ez félelem miatt? Általában apró dolgoktól is felizgulok, szóval nem értem mi lehet a baj.
2010. aug. 23. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
43%

Uganez a "baj" a férjemmel is: kőkemény, nagyon sokáig bírja, de óvszer hatására lelankad. Egyszerűen nem jön be neki, így másképp védekezünk, amikor védekezünk.

Vélgülis a legfontosabb nemi szervünk az agyunk, minden a fejben dől el.

2010. aug. 23. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Sokan "lelankadnak" az óveszertől. Én ugyan nő vagyok, de meg tudom érteni, néha nekem is elmegy a kedvem, ha nekiállunk közben gumizni.

Mondjuk az jó hatással tud lenni, ha előtte szájjal csinálom egy kicsit a páromnak, attól jó kemény lesz, és gyorsan ráhúzom az óvszert. ;)

2010. aug. 23. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Stresszhelyzetnek éled meg a behatolást. Ez gyakran előfordul. Amit tenni tudsz: egy darabig (mondjuk 1-2 hét) csak a pettingnél maradjatok meg, és úgy húzza rád az óvszert a párod, hogy nem kell beléhatolnod közben.
2010. aug. 23. 16:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát kb másfél hete nem voltunk együtt csak próbáltuk, de akkor nem sikerül.. :( és erre is gondoltam hogy az óvszer miatt van.
2010. aug. 23. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudatosan ne is próbáljátok!!! Akkor nincs teljesítmény kényszered. Tilos a behatolás 2 hétig, ezt kell megbeszélnetek. Akkor is tilos, ha nem lankad le. A barátnőd meg mondjuk a szájával húzza fel az óvszert.
2010. aug. 23. 21:53
 6/6 anonim válasza:

Nekem a párommal is ez volt a problémánk. Mikor felhúztuk az óvszert, 2 másodperc múlva lelankadt neki.. Nem megy a barátomnak óvszerrel, ez van. =/

Szóval mi még óvszerrel nem is tudtunk szeretkezni.. =/

Tettünk fel mi is ilyen kérdést, és azt írták hogy "masztizz óvszerbe" meg hogy "szokd meg".

De vettünk Pharmatex spermicid hatású hüvelykúpot és ezt használtuk megszakításos módszerrel. Ma már egy hete szedek fogamzásgátló tablettát.

2010. aug. 30. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!