Miért van az, hogyha a barátnőmmel szeretkezni szeretnénk az előjáték során fel vagyok izgulva és rendesen feláll, de mire az óvszert felhúznánk lelankadok?
Uganez a "baj" a férjemmel is: kőkemény, nagyon sokáig bírja, de óvszer hatására lelankad. Egyszerűen nem jön be neki, így másképp védekezünk, amikor védekezünk.
Vélgülis a legfontosabb nemi szervünk az agyunk, minden a fejben dől el.
Sokan "lelankadnak" az óveszertől. Én ugyan nő vagyok, de meg tudom érteni, néha nekem is elmegy a kedvem, ha nekiállunk közben gumizni.
Mondjuk az jó hatással tud lenni, ha előtte szájjal csinálom egy kicsit a páromnak, attól jó kemény lesz, és gyorsan ráhúzom az óvszert. ;)
Nekem a párommal is ez volt a problémánk. Mikor felhúztuk az óvszert, 2 másodperc múlva lelankadt neki.. Nem megy a barátomnak óvszerrel, ez van. =/
Szóval mi még óvszerrel nem is tudtunk szeretkezni.. =/
Tettünk fel mi is ilyen kérdést, és azt írták hogy "masztizz óvszerbe" meg hogy "szokd meg".
De vettünk Pharmatex spermicid hatású hüvelykúpot és ezt használtuk megszakításos módszerrel. Ma már egy hete szedek fogamzásgátló tablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!