Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Előjátéknál kőkemény, viszont...

Előjátéknál kőkemény, viszont amikor szeretnék behatolni miért ernyed el?

Figyelt kérdés

Utána olvastam a témának párszor, de nem értem mi lehet a baj.

Vagyis hogy pontosítsak, a nagyrészét gondolom mostmár, de az alap problémát nem értem.

Együttlétnél minden megy ahogy kell, egyműsnak esünk stb.

Ilyenkor már a farkam kőkemény, viszont amíg felveszem a gumit, és belemerülnék a további dolgokba, egyszerűen kész, kifújt. elernyed, aztán nem tudok már annyira bekeményedni. A következő együttlétnél már féltem ettöl, megintjött, megijedtem hogy most milessz, utána a párom már kérdezősködött, vele van e bajom vagy mihelyzet. Szóval mostmár szorongok is.

Valaki valami tapasztalatot mielőtt már bele se merek kezdeni?

(UI.: MIndig mindenhol, sétálunk, filmezünk utazunk, egy kis hevesebb smárolástól beindulok odalent, úgy ahogy kell.. behatolásnál viszont kudarc. Ezzel a barátnőmmel még nem voltam együtt, DE SZERETNÉK)

2017. aug. 27. 10:18
 1/2 anonim ***** válasza:

A stressz az oka, meg az ördögi kör: te is beismered hogy szorongsz, viszont pont azért szorongsz mert nem sikerült az ami miatt szorongtál, így ezek felerősítik egymást. Az első alkalom lehet tudat alatti félelem miatt nem sikerült, de ezt a sikertelenséget nem tudtad feldolgozni és a többi már tudatosan nem sikerül mert ezen kattog az agyad.

A többi helyzetben azért nincs probléma mert nem konkrétan az aktushoz kötődik, neked pedig az aktus a stressz forrása. Ezt kell feldolgoznod, illetve minden kétséget ami ennél a barátnőnél felmerült és befolyásolja a gondolkodásod-érzésed (teljesítési kényszer, bizonyítási vágy, kisebbségi érzés, stb...)

2017. aug. 27. 10:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, és az óvszer is okoz ilyet, sajnos. De ahogy elolvasom, a partnered sem volt veled valami türelmes. :((
2017. aug. 27. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!