Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosítvány nélkül totálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosítvány nélkül totálisan esélytelen egy férfi a nőknél?

Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 15:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól is függ, hogy hány éves.
2022. jún. 13. 08:08
 22/28 anonim ***** válasza:
34%
Jogosítvány az ágyban? Tőlem még senki nem kérte el behatolás előtt :o/
2022. jún. 13. 08:41
 23/28 anonim ***** válasza:
37%
22. Oké troll komám elhiszem hogy a rossz lányos prostik nem kérték. Nagyon nevetek. Kérdező te meg ne ilyen helyeken fogadj el tanácsokat szerintem. Ez már egy troll Fertő.
2022. jún. 13. 09:51
 24/28 anonim ***** válasza:
86%

Csak egy példa, nekem jogsim és kocsim is van, barátnőm nincs. 26 vagyok.

Tesóm 27, se kocsi se jogsi, már az első gyereket várják.

2022. jún. 13. 10:11
 25/28 anonim ***** válasza:
31%
24. Majd mikor rájön hogy kelleni fog, mert mindig nem hívhat taxit mert az luxus lenne. Tömegközlekedés nem mindig jó illetve nagyon fárasztó is lehet gyerekkel. Akkor majd rá fog kényszerülni még hogy megcsinálja. Családos embernek kell hogy legyen. Ha valaki agg legény marad annak nem feltétlenül.
2022. jún. 13. 10:17
 26/28 anonim ***** válasza:
89%
#25 Nem azt mondom, hogy nem fog kelleni. Persze, jó ha van. De nem ezen múlik, hogy lesz-e nőd vagy sem.
2022. jún. 13. 10:29
 27/28 anonim ***** válasza:
21%
Nagyon fontos a jogsi
2022. jún. 15. 17:12
 28/28 anonim ***** válasza:

Azért ez a kérdés felvet itt még valamit. Mert ha a jogsi elvárás akkor előbb-utóbb ahhoz a jogsihoz kocsi is kell! Mert ahogy itt páran írták is, az asszony/ barátnő előbb utóbb nyaggatni fog, hogy legyen már kocsi. Még akkoris, ha amúgy nem is nagyon kéne. Mostanában az elektromos autók elterjedésével sokan mondják, hogy az autót igazából csak munkából ki be meg csak rövid távon használjuk. Ez nyilvánvaló. A kérdésem, ha minden jogsihoz autó kell hova fogjuk tenni azt a sok autót? Pesten már most is komoly gondok vannak…

Komolyan hova fogjuk tenni azt a sok autót?

nov. 29. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!