Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számít nektek, ha egy férfinak nincs jogosítványa?
Lenne lehetősége, hogy letegye és minden feltétel adott lenne ehhez, viszont elvan jogsi nélkül, mert számára nem fontos a vezetés.
Ez mennyire befolyásoló dolog?
Nem számít, mert nekem van jogsim is és kocsim is.
20L
Nem érdekel. Ha van, az praktikus, de létezik villamos, busz, taxi, és az örök klasszikus: lábak.
18/l
Bar en meleg vagyok, de engem nem zavar. Sot! Ha megyek valahova, akkor biztosisten, hogy en vezetek. Szoval, nem gond, ha nem agaskodik ott senki, hogy o akar vezetni. 😂 Plusz nem szivesen engedek mast a kocsim volanja moge. 🤷♂️
20/F
Engem nem zavarna, mivel kocsim is van meg jogsim is. Ha meg nem ernek ra furikazni akkor megy busszal. Sok kapcsolatban csak a férjnek van jogsija, szerintem egyáltalán nem más helyzet az ha csak a feleségnek van.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!