Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze készülök költözni egy fiúbarátommal. Vajon ő tényleg gondol arra, hogy meg fog dugni?
Jó eséllyel dugni fogtok. Aztán első körben magadat fogod nyugtatni, aztán rámegy a barátságotok.
De legalább végre ő eléri a célját és elől hátul televerhet. 🤷♂️
Nyugodt lehetsz, hogy már eddig is meg akart volna dugni. Most konkrétan könnyeb dolga is lesz.
Olyan nincs, hogy egy férfi ne gondoljon arra, hogy megdugná a lány barátját.
Hogy tényleg meg fog-e történni (valószínűleg igen), az csak rajtatok múlik. De ha együtt laktok és egyikőtöknek sincs kapcsolata, akkor nem sok rossz származhat belőle, ha szexeltek.
Szerintem ne veszítsd el ezért a nagyon jó barátokat.
Sok barátság megy tönkre egy rossz pillanat után. 😅
Persze ha te is szeretnéd, vagy kívánod őt, akkor nincs visszaút.
Én is így tettem tönkre a régi jó barátságomat egy lánnyal, azóta is nálam lakik 🤣❤️(3 éve)
Nem biztos, nekem is volt lánybarátom és sosem akartam megd*gni, teljesen részegen sem. Pedig aludtunk együtt is és nem volt semki. Egyikünknek sem jött be a másik, olyan volt mint ha a kishúgom lett volna.
Viszont a barátnőit megd*gtam, szóval lehet nálatok is ők vannak veszélyben :D
33/F
"Nem biztos, nekem is volt lánybarátom és sosem akartam megd*gni, teljesen részegen sem. Pedig aludtunk együtt is és nem volt semki"
Te vagy hazudsz, vagy impotens vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!