Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze készülök költözni egy fiúbarátommal. Vajon ő tényleg gondol arra, hogy meg fog dugni?
Figyelt kérdés
Mindketten 21 évesek vagyunk, és pár hónapra úgy lenne a legegyszerubb, ha osszekoltoznenk. A barátnőim viszont most azzal húznak, hogy biztos meg akar majd dugni. De én eddig mással jártam, ebből talán gondolhatja, hogy nem jön be nekem2022. jún. 7. 21:32
1/26 anonim válasza:
Nem biztos
Ha tényleg barátok vagytok csak, ez egyáltalán nem muszáj
3/26 anonim válasza:
Tuti hogy meg akar dugni. Még ha nem is látszik rajta akkor is. Nagyon jól tudjuk titkolni ezt mi férfiak.
4/26 anonim válasza:
A barátnőidnek igazuk van. A srác úgyis elkap egy gyengébb pillanatodban, amikor majd szükséged lesz valakire, aki támaszt nyújt. Hülyék lesztek és le fogtok feküdni, aztán mindketten megbánjátok.
5/26 anonim válasza:
Kezdj el gyanakodni, ha felajánlja, hogy zuhanyozzatok együtt, mert úgy kevesebb lesz a rezsi.
9/26 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel igen.
Nekem volt olyan kapcsolatom, ahol szex és barátság váltogatták egymást. Amikor volt valakije, akkor nem dugtunk, de időnként találkoztunk és pizzáztunk vagy strandoltunk pl.
10/26 anonim válasza:
Dugni fogtok. Nem sokára te leszel az aki akarja majd hogy ő dugjon meg téged, és nincs is ezzel semmi baj. Csak emlékezz rá hogy élvezd inkább és ne bándd meg. 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!