Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok előfordulhat, hogy egy fiatalabb sráccal belementek egy szexkapcsolatba, de a korkülönbségre hivatkozva elutasítanátok, ha komolyat akarna?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, pár hónapja ismerkedtem meg egy 34 éves lánnyal, közös ismerősökön keresztül. Pár hét alatt lett belőle egy szexkapcsolat, komolyat egyikőnk sem akart. Én közben elkezdtem többet érezni iránta, amellett, hogy iszonyatosan jó a szex vele, simán el tudunk lenni nagyon jól az ágyon kívül is, igazából sokszor olyan érzésem van, mintha egy pár lennénk, csak nem mondjuk ki. Saját bevallása szerint a korkülönbség nagyon zavarná, ha egy komoly kapcsolat lenne köztünk, így ezt nem akarja. Szerintetek tényleg csak ez a baj vagy más lehet a háttérben?2022. jún. 7. 10:40
1/6 anonim válasza:
Ne b@szd el.
Toljad amíg élvezitek aztán engedd el,ilyenbe nem kell több érzelmet bele vinni.
2/6 anonim válasza:
Beszélj vele erről finoman, sajnos nem látok a fejébe, de amúgy simán lehet, hogy tényleg a korkülönbség neki probléma.
3/6 anonim válasza:
Nekem is volt nálam jóval fiatalabb szexkapcsolatom. És bár nem csak a korkülönbség miatt, hanem eleve nem akarok komoly kapcsolatot semmilyen pasival.
4/6 anonim válasza:
29f vagyok, az asszony szeptemberben lesz 40, 6eve vagyunk egyutt. Eddig soha nem volt ez problema. Persze elofordulhat barmi de szeretjuk egymast, a jovot is egyutt tervezzuk. Nyilvan ezek mi vagyunk, a tietek egy masik sztori, de miert ne mukodhetne. Neked kell tudnod, sok sikert
5/6 anonim válasza:
Ennek a csajnak nem volt gyerekszobája! Szégyen hogy még 34 évesen is a meg nem élt tinikorát hajkurássza...
6/6 anonim válasza:
Eddig a 12 év volt a legnagyobb korkülönbség, ez még belefért.
Szóval emiatt nem utasítanék vissza senki.
Lehet neki tényleg gondot okozna, de nem látok a fejébe.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!