Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le magamról?
Figyelt kérdés
A barátnőm legjobb barátnőjével lefeküdtem egy buliban amit bánok de most nem akar békén hagyni. Tegnap is átjött úgy hogy itt volt a barátnőm aztán mikor ő kiment WC-re már mászott is rám nem is értem én mondtam neki hogy egyszeri tévedés volt és nem akarok semmit. De nem érti meg mit tegyek?2022. jún. 7. 09:16
31/53 A kérdező kommentje:
Ma átjön este miután a barátnőm elmegy és megbeszélem vele hogy ne mondja el bár le írtam neki de azt mondta hogy személyesen beszéljük meg. Aztán erőt veszek magamon és elmondom a barátnőmnek hogy mi volt.
2022. jún. 7. 13:59
32/53 anonim válasza:
Aha átmegy megbaszélni... Nyilván te is csak baszélgetni hívtad át. Engedélyt nem kérsz hogy elmondhasd? Fura egy fazon vagy.
33/53 anonim válasza:
Ez tényleg nem logikus. Átmegy a csaj hogy megbeszéljétek ne mondjon semmit, aztán miután elment erőt veszel és elmondod. Ez full kamu.
34/53 anonim válasza:
Hallod, legalább szakíts. Most! Utána kúrogathatod ahogy akarod. De ez tényleg patkány dolog.
35/53 A kérdező kommentje:
Mondtam már írtam neki hogy nem akarok semmit ő akar át jönni nem én akarom és nem lesz semmi
2022. jún. 7. 14:25
36/53 anonim válasza:
#35 és szerinted miért akar átmenni? Lelkizni, mi? Persze. Mondd meg, határozottan, hogy elég, álljon le, és mondd meg a barátnődnek. Nem kell ezen ennyit gondolkodni.
37/53 anonim válasza:
Szerintem szakits a lánnyal, jobbat érdemel. Mint barát, mint pár. :(
38/53 anonim válasza:
Sehogy , áthivod mindkettőt és leülteted őket a fotelba és felváltva tolod a brét a dudáik közé aztán szájukba , végén a popsiba . Ebből a a félkegyelmű is levonná a végkövetkeztetést.
39/53 anonim válasza:
38.
Nem hinném hogy a barátnő ezek után ezt érdemli. Mondja a szemébe majd hagyja békén, pont.
40/53 anonim válasza:
Mért nem rendezed le időnként a tapadóst alaposan inkább, aszt egy időután kussol. Biztos nagyon kivan, azért nem tudod levakarni se magadról. Most dugtatok egyet, úgyhogy meg van bokrosodva, rendezgesd el és lehiggad/lekopik. Ha csajod számára kiderül, mindkét gyereket bukod a váláskor instant. Kúrogasd a bestiejét még egy kicsit, kérdd meg hogy kussoljon és egy idő után elhalkul a szitu, ha mázlid van. Happy days😉.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!