Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan rázzam le magamról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzam le magamról?

Figyelt kérdés
A barátnőm legjobb barátnőjével lefeküdtem egy buliban amit bánok de most nem akar békén hagyni. Tegnap is átjött úgy hogy itt volt a barátnőm aztán mikor ő kiment WC-re már mászott is rám nem is értem én mondtam neki hogy egyszeri tévedés volt és nem akarok semmit. De nem érti meg mit tegyek?

2022. jún. 7. 09:16
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
31%
Legyél igazi, latin szerető!
2022. jún. 7. 09:17
 2/53 anonim ***** válasza:
87%
Igazi himringyo vagy gratula
2022. jún. 7. 09:19
 3/53 anonim ***** válasza:
20%
Jó nő legalább?
2022. jún. 7. 09:24
 4/53 A kérdező kommentje:
Csak egy alkalom volt de ő most többet akár Facebook is írogat hogy mikor érek rá meg hogy jó lenne már össze futni. Hiába mondom neki hogy nem. És mivel legjobb barátnője így elkerülni sem tudom.
2022. jún. 7. 09:25
 5/53 anonim ***** válasza:
14%
Hat ne razd le :)
2022. jún. 7. 09:29
 6/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellett volna félrelépni.

Az alkohol szerintem nem indok a megcsalásra. :)

2022. jún. 7. 09:32
 7/53 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam hogy az alkohol miatt szimplán hülye voltam. Bármi ötlet? Vagy ezt most addig csinálja majd ameddig el nem mondom a barátnőmnek? Mert ha ezt folytatom vele az sem megoldás. Nyilván bánom amit tettem akármilyen jó is volt.
2022. jún. 7. 09:36
 8/53 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ezt magadnak csináltad.

Őszintén el kellene mondani a barátnődnek, bár biztosan nem fog örülni és a bizalmat is el fogod veszíteni.

2022. jún. 7. 09:39
 9/53 anonim ***** válasza:
79%
Nem irigylem barátnőd. A legjobb barátnője ribizli, a barátja meg simán megcsalja vele.
2022. jún. 7. 09:39
 10/53 anonim ***** válasza:
100%

9.

Nos, igen. De nem úgy tűnik mint aki akkor bánta. Egy pillanatra lehunyta a szemét és szemrebbenés nélkül csalta meg. Azt sem értem minek van még a lánnyal.. :(

2022. jún. 7. 09:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!