Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le magamról?
Figyelt kérdés
A barátnőm legjobb barátnőjével lefeküdtem egy buliban amit bánok de most nem akar békén hagyni. Tegnap is átjött úgy hogy itt volt a barátnőm aztán mikor ő kiment WC-re már mászott is rám nem is értem én mondtam neki hogy egyszeri tévedés volt és nem akarok semmit. De nem érti meg mit tegyek?2022. jún. 7. 09:16
21/53 anonim válasza:
Nagy baratno lehet. Mondd el neki, szabaduljon meg 2 feregtol.
22/53 anonim válasza:
Ebből szakítás lesz, előbb-utóbb. Szerintem jobb előbb, mint évekig azon rettegni, mikor mondja el a barátnőjének.
23/53 A kérdező kommentje:
Oké de mit mondjak neki az igazat vagy inkább mást? Hogy ne legyen neki annyira rossz
2022. jún. 7. 10:11
24/53 anonim válasza:
Ha az igazat nem mondod neki, milyen kapcsolatban vagytok? Mert bizalom nélkül nincs semmilyen kapcsolat...
25/53 anonim válasza:
Jól írta a 14es mérgező emberek vagytok a számára. Mindketten, és nem kell a másikra mutogatni kinek "nagyobb" a bűne. Mond el neki amíg nem a barátnő teszi.
26/53 anonim válasza:
25 és ehhez hasonló kommentek: Respect, remélem a lány szeme is felnyilik, hogy mi is történt. :)
27/53 anonim válasza:
#19: ezért is kéne szakítanod. Én nem ajánlom, hogy a megcsalást elmond neki. Egyszerűen zárd le azzal, hogy nem szeretnéd folytatni, úgy érzed nem illetek össze.
A harmadik félnek meg mond meg, hogy nem szeretnéd a barátnődet megalázni az által, hogy kiderül a megcsalás, továbbá ez a barátságuknak és véget vetne, amit szintén nem szeretnél, ezért egyelőre ne találkozzatok, vagy, ha nagyon akar, akkor titokban meglátogathat. Továbbá mond meg neki, hogy pár hónap múlva szóba jöhet a kapcsolat. Miért tegyed ezt? Azért ,hogy ne borítsa a bilit. Amennyiben nem akarsz semmit a csajtól, majd akkor megmondod, hogy úgy érzed nem passzoltok.
28/53 anonim válasza:
Mindegy, hogy gyerekkori barátnő vagy sem, aki ilyen lazán lefekszik a legjobb barátnőjének a pasijával, s még csak nem is bánja, hanem tapad, az nem igazi barátnő. Jobb magától távol tudnia minél előbb.
29/53 anonim válasza:
Mondd el neki az igazat. Megérdemli, hogy tudja, és így nem fogja emészteni magát, hogy ő a hibás. És egyszerre két seggfejet repíthet ki az életéből. Nyilván nem lesz boldog tőle, de hosszútávon így jár a legjobban.
30/53 anonim válasza:
Ahelyett hogy kúrogatnád mindkettőt amíg lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!