Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van ennek valami pontos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek valami pontos elnevezése?

Figyelt kérdés

Én is, mint sokan mások, a lányoknak elsődlegesen a belső tulajdonságait tartom fontosnak. Külsőleg az arcát nézem meg először. Ezután viszont leginkább a mellei, mellbimbói izgatnak fel, valamint a hasa és a köldöke az amit imádok. Más fiúktól pedig mindig azt hallom, hogy (a női nemi szerven kívül) a fenék érdekli őket jobban, ez rám viszont egyáltalán nem jellemző.

Tényleg olyan, mintha csak a lányok felsőteste érdekelne. Ez csak annyi, hogy kinek mi tetszik jobban, vagy erre van valami magyarázat is?

Akik meg úgy gondolják magukról, akár fiúk, akár lányok, hogy magukra ismertek, nyugodtan írhatnak tapasztalatokat, hozzászólásokat, kíváncsi vagyok rájuk.

F/19

2022. jún. 5. 12:22
 1/2 anonim ***** válasza:

A pontos elnevezése: Vonzalom az ellentétes nem iránt.

Nyilván nem mindenkinek ugyan az izgató. Nekem mondjuk a popsi, feszes bőr és a combok jönnek be. A haverom oda van a cickókért meg az izmos hátért és hasért.

2022. jún. 5. 12:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja fontos a jó popsi,a lapos has. Nekem még számit a lábfeje is.
2022. jún. 5. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!