Komoly válaszokat kérek,mivel ez nem kamu kérdés!Hogyha a női ruhák látványa izgaloma hoz,és nem egyszer vettem fel titokba azért hogy önkielégítést csináljak,ennek a jelenségnek mi a pontos elnevezése?
Hogy rendes választ is kapj, crossdressing. Amikor a női ruhát vesz fel a férfi, és fordítva.
Ettől még senki nem lesz transz, gondolom, te sem érzed magad nőnek.
Egyszer olvastam, hogy David Beckham is női fehérneműben szerette :)
Amúgy hány éves vagy? Régóta csinálod? Fehérnemű is, vagy csak ruha?
Ha nem lennél full hetero, azzal se lenne semmi gond. Nálam ez az alapbeállítás. Szóval magyarázkodni nem kell :)
De mint mondtam, vannak olyan híres sportolók, akik családapák, és szexuálisan ez izgatja őket.
A lényeg, hogy neked izgató, és ezzel kárt senkiben nem teszel.
Elnyomni meg nem érdemes, pláne, ha ennyire izgat.
Az elmondható, hogy most hány éves vagy?
#3: mi az, hogy "rendes választ"? Mielőtt mások válaszát leszólnád, légy szíves, olvass utána, mit jelent pontosan a crossdressing meg az, amit én írtam az első válaszban (semmi köze nincs transzneműséghez, attól, hogy szerepel benne a trans- előtag, ami egyébként ugyanazt jelenti, mint a cross-, csak az egyik latin, a másik angol).
A kérdező egyértelműen szexuális izgalomról, önkielégítésről számolt be, tehát fétis. Attól még lehet crossdresser, de ő nem ezt kérdezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!