Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Komoly válaszokat kérek,mivel...

Komoly válaszokat kérek,mivel ez nem kamu kérdés!Hogyha a női ruhák látványa izgaloma hoz,és nem egyszer vettem fel titokba azért hogy önkielégítést csináljak,ennek a jelenségnek mi a pontos elnevezése?

Figyelt kérdés
Sokszor csináltam ilyet este mikor mindenki aludt,meg mikor nem volt itthon senki...

2021. máj. 23. 19:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Fetisiszta transzvesztitizmus
2021. máj. 23. 19:53
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen... :)
2021. máj. 23. 21:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Hogy rendes választ is kapj, crossdressing. Amikor a női ruhát vesz fel a férfi, és fordítva.

Ettől még senki nem lesz transz, gondolom, te sem érzed magad nőnek.

Egyszer olvastam, hogy David Beckham is női fehérneműben szerette :)

Amúgy hány éves vagy? Régóta csinálod? Fehérnemű is, vagy csak ruha?

2021. máj. 24. 08:51
 4/15 A kérdező kommentje:
Egész kicsi korom óta izgaloma hoztak a látványa,konkrétan az is izgalomba hoz hogyha kivagyok sminkelve,ettől függetlenül full heteró vagyok,és a féefias sportok érdekelnek... :D
2021. máj. 24. 09:15
 5/15 A kérdező kommentje:
3-as nem válaszoltam egészen jól a kérdésedre,a szoknya,a harisnya (főleg ami rózsaszín és rózsás),a csipkés tanga,ha rá nézek is kellemes látványt nyújt,a hosszú haj is,de amit írtam az előbb az is nagyon jó érzést okoz ha kivagyok sminkelve....
2021. máj. 24. 09:32
 6/15 anonim ***** válasza:

Ha nem lennél full hetero, azzal se lenne semmi gond. Nálam ez az alapbeállítás. Szóval magyarázkodni nem kell :)

De mint mondtam, vannak olyan híres sportolók, akik családapák, és szexuálisan ez izgatja őket.

A lényeg, hogy neked izgató, és ezzel kárt senkiben nem teszel.

Elnyomni meg nem érdemes, pláne, ha ennyire izgat.

Az elmondható, hogy most hány éves vagy?

2021. máj. 24. 09:55
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

#3: mi az, hogy "rendes választ"? Mielőtt mások válaszát leszólnád, légy szíves, olvass utána, mit jelent pontosan a crossdressing meg az, amit én írtam az első válaszban (semmi köze nincs transzneműséghez, attól, hogy szerepel benne a trans- előtag, ami egyébként ugyanazt jelenti, mint a cross-, csak az egyik latin, a másik angol).

A kérdező egyértelműen szexuális izgalomról, önkielégítésről számolt be, tehát fétis. Attól még lehet crossdresser, de ő nem ezt kérdezte.

2021. máj. 24. 10:04
 8/15 A kérdező kommentje:
Sokan azt hiszik hogy ezek a szexuális kérdések csak kamu kérdések,6-os te pedig ugyanígy hajlamos vagy erre? :D Amúgy 27 éves vagyok... :)
2021. máj. 24. 11:51
 9/15 A kérdező kommentje:
amúgy meg 6-os ki mondta hogy elnyomom? :D
2021. máj. 24. 12:03
 10/15 anonim ***** válasza:
Volt már rá példa :)
2021. máj. 25. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!