Komoly válaszokat kérek,mivel ez nem kamu kérdés!Hogyha a női ruhák látványa izgaloma hoz,és nem egyszer vettem fel titokba azért hogy önkielégítést csináljak,ennek a jelenségnek mi a pontos elnevezése?
Figyelt kérdés
Sokszor csináltam ilyet este mikor mindenki aludt,meg mikor nem volt itthon senki...2021. máj. 23. 19:40
11/15 anonim válasza:
Ugyanezt érzem amit te is kérdező nekem is a szoknya(meg mindenféle szexi ruci) a harisnya de nekem még a magassarkú is nagyon izgató
Jó hogy tudom nem egyedül vagyok ilyen furcsa beállítasú 16 eves vagyok és már nagyon kicsi köröm óta érdekelnek ezek a dolgok de szintúgy a fiús sportok vonzanak.
12/15 A kérdező kommentje:
11-es elmondom ha vágod melyik a Sophie Ellix Bextor Murder on the dancefloor című száma,ha úgy néznék ki mint ő az nekem nagyon kellemes érzést okozna.... ;) :)
2021. máj. 25. 17:34
13/15 anonim válasza:
11 és vagyok nem ismerem a videót de pill és ranezek.
14/15 A kérdező kommentje:
Nos? :D
2021. máj. 25. 19:08
15/15 anonim válasza:
Hát sajnos sokat nem láttam belőle igaz csak gyorsan atneztem de ha van rajta valami jó magas magassarkú és ahogy lattam elég szexi jó lenne valahogy így kinézni bár nekem egy kicsit más az álom kinézetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!