Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudná valaki mondani, hogy miért elítélendő dolog prostizni?
Figyelt kérdés
Értitek.. egy 29 éves sok szakításon túlesett csalódott srác vagyok. Miért lenne elítélendő találkozni egy lánnyal akinek fizetnék és legalább testileg jó lenne. Tisztelettel bánnék vele.
Mármint úgy a kérdés arra vonatkozik, hogy ez miért nem érthető?
Nem lehet megérteni ha valaki belefáradt, depreszsiós és már nincs ereje újra és újra felépíteni mindeent?
A szexre pedig szüksége lenne.
2022. jún. 4. 20:17
1/18 anonim válasza:
Ezt magadtól is tudnod kellene. Ha nem, akkor nem lehetsz túl gerinces, erkölcsös ember.
2/18 anonim válasza:
Miért lenne elítélendő?
Csak magadnak tartozol elszámolni valóval, beszámolóval egyébként.
3/18 anonim válasza:
Mert a feministák még ezt is el akarják venni a sikertelen férfiaktól. Nem elég nekik a sok megalázás.
4/18 A kérdező kommentje:
Jó persze megértem, hogy ez a másik kihasználása és úgymond visszaélsz a helyzetével, hogy rászorul az anyagi támogatásra és ezért a testét adja.
2022. jún. 4. 20:28
5/18 anonim válasza:
Mert egy prosti nem egészen a saját akaratából van a másikkal, aki fizet neki, ezért tartják sokan gázosnak, a normálisabb férfiak is ódzkodnak a hozzájuk járástól ilyen okok miatt is.
6/18 anonim válasza:
Olvastam olyan hírt, hogy egy prosti tett is feljelentést egy kuncsaftja ellen.
7/18 anonim válasza:
Mindenki azt csinál, amit akar, amíg az konszenzuális. Én nem tudom összeegyeztetni a testi-lelki intimitást egy fizetett együttléttel, de én csak a saját döntéseimért, a saját életemért vagyok felelős, felőlem mindenki más azt csinál, amit akar.
8/18 anonim válasza:
Hollandiában a vörös lámpás negyedben templom is van 😅 nálunk meg társadalmilag általában elítélendő, ez van, tökmindegy. Éld az életed!
9/18 anonim válasza:
Egyedül akkor az, ha kiszolgáltatott (stricije zsarolja/nagyon szegény) nővel csinálod, gondolom ez nem szorul magyarázatra.
De ha egy olyannal, akinek aztán tényleg lenne más lehetősége, de úgy döntött, hogy neki ez az elég jó fizu megéri ezt, akkor hajrá, mindenki boldog.
10/18 anonim válasza:
Dehogy elítélendő! Kritika a mai magyar nők felé, de ezzel sem akarnak szembenézni. Toljad, százszor egészségesebb, mint egy feminista hárpia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!