Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek,ti meg meritek mondani a párotoknak,ha lent nincsen jó szaga az illetőnek?Magyarul, ha a lenti szagok miatt képtelenek vagytok orálisan hozzáérni,vagy egyszerűen csak szakítotok?28/n
Figyelt kérdés
Én nem mertem megmondani az aktuális pasimnak, mert szégyelltem magam helyette, és inkább szakítottam vele. Utaltam ugyan rá finoman ,hogy valamit kéne vele kezdenie mert így nem fogok hozzáérni odalent, nem vette a lapot,így elváltak útjaink. Ti,hogy reagáltátok volna le? ( Ő nagyon sértődékeny volt amúgy is még ha megmondtam,hogy rossz a lehelete,vagy izzadtság szaga van és így nincs csók vagy összebújás megsértődött).2022. jún. 3. 11:28
2/8 anonim válasza:
Ha ez a kapcsolat elején van, én is szakítanék.
3/8 anonim válasza:
Ha valami nem jó azt mondani kell és lehet változtatni de ha nem beszélitek meg nem lesz jobb a helyzet. Bár ha azért szólni kell neki, hogy fürödjön rendszeresen akkor nem kár érte.
4/8 anonim válasza:
Megmondanám ha ilyen lenne, de szerencsére eddig ápolt párjaim voltak
5/8 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi, inkább hasznos.
6/8 anonim válasza:
Nagyon jól tetted ha szoltál neki, és ennek ellenére nem volt hajlandó oda figyelni a higiéniájára és a végén tipliztetted.
Ne hozzon szégyent a férfi nemre, sokan azzal magyarázzák ki magukat, hogy egy férfinek férfi illata van.
Illata legyen is, de ne ápolatlanságból fakadó testszaga.
Senki nem csókol meg egy egy szájszagú embert, vagy csinál vele bármit ott lent ha kellemetlen a szaga.
F.46
8/8 anonim válasza:
Igen.
Persze nem bunkó módon, de elküldeném fürdeni.
Lehet mennék vele a zuhany alá, és ha már friss és tiszta... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!