Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vizuálisak a szexben a lányok?
Figyelt kérdés
Érzelem fontosabb mint a külső?2022. jún. 3. 22:11
1/8 anonim válasza:
Nem lesznek érzéseim olyan férfi iránt akit nem tartok vonzónak külsőleg is.
2/8 anonim válasza:
Az #1-es tökéletesen jól leírta mi a helyzet! Te meg tudsz kívánni egy kaját ha nem néz ki jól?
3/8 anonim válasza:
Rohadtul nagy ívben tojnak a nők a külsőre...
kizárólag az adott férfi anyagi helyzete és lakhelye érdekli őket.
4/8 anonim válasza:
#3 ne keverd össze a valódi, normális nőket a golddiggerekkel. Utóbbiakat tényleg csakis a bukszád vastagsága érdekli.
5/8 anonim válasza:
Kell egy alap csomag, hogy a kinézettől eljussunk a szexig.
7/8 anonim válasza:
,,#3 ne keverd össze a valódi, normális nőket a golddiggerekkel. Utóbbiakat tényleg csakis a bukszád vastagsága érdekli."
Én a saját környékemen nem igazán találkoztam még ilyennel, de szívesen költözök oda, ahol többen vannak.
8/8 anonim válasza:
Én vizuális vagyok. A férfi külseje rendkívül fontos szex közben. Az érzelem is, de az inkább a kapcsolat többi részében fontos, szex közben kb 80% külső nekem.
Egy szép fiatalos szálkás (és meztelen) férfi testnél nincs jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!