Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! mennyire vagytok vizuálisak, mennyire fontos számotokra a külső, arc? mondjuk online ismerkedésnél, mennyit befolyásol a profilfotó? az minden?
Természetesen mindenkinél első a megjelenés, az arc, a tekintet. Mi más lehetne, amikor a személyiséget, jellemet nem ismerem.
Lehet szabálytalan arc is megnyerő, vagy vonzó.
Lehet szabályos arc is ellenszenves, taszító.
Az első benyomás sokat számít. Persze van, mikor az ember kellemesen, vagy kellemetlenül csalódik.
és mit javasoltok az átlag pasinak?
mert azt tudjuk, hogy a 10/10-es pasiknál sorban állnak a lányok, de ez 1%-a a pasiknak
80+% teljesen átlag (10% átlag alatti, és 10% átlag feletti... statisztikából kiindulva)
először akkor is a képekkel kell kitűnni, hogy elindulhasson a beszélgetés, nem?
erre az esetre van bármi tanácsotok?
Életem eddigi legnagyobb szerelme egy kevésbé előnyös külsejű férfi, akivel ha netes társkeresőn találkoztam volna, tuti biztos hogy soha nem ismerkedem meg vele, mert a külseje miatt meg sem próbáltam volna...
Netes ismerkedésnél sajnos nehezebben jön át, ha valaki érdekes vagy értékes személyiség. Marad a külső alapján történő válogatás, mert mindenkivel lehetetlen megismerkedni. És hát hol kezdi az ember lánya, ott ahol a külső vonzó.
Ha van rá mód és lehetőség, javasolnám inkább az egyéb szervezett társkereső programokat, ahol élőben tudod kidomborítani az előnyös tulajdonságaidat. Neten sem esélytelen, de borzasztó sok idő és energia, könnyű belefásulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!