Láthatom-e Facebookon, ha profilfotót cserél az, aki letiltott?
Sziasztok!
Ha le vagyok tiltva egy személynél, akkor elvileg azt sem kéne látnom, ha profilképet vált - legalábbis így lenne logikus, ha már az illető adatlapja nem jelenik meg (és nem is kereshető) számomra. A Messengerben mégis más kép látható az adott személy neve mellett, mint amikor életbe lépett a tiltás (amely egyébként továbbra is él, mert ugyanúgy nem tudok rákeresni az illetőre). Ez hogyan lehetséges?
A Messenger valamelyest függetlenül működik a facebooktól, tehát ha pl. valakinek a Facebook fiókját törlik, attól még a korábbi Messenger üzenetei láthatóak maradnak azok számára, akivel váltotta őket, illetve ha jól tudom, lehet úgy is törölni Facebook fiókot, hogy a Messenger fiók mellette megmarad, és chatelni továbbra is tud az illető az ismerősökkel.
Ez alapján én azt gondolom, hogy a rád vonatkozó letiltás csak a facebook fiókra vonatkozik, a Messengerre nem, és ezért az automatikusan befrissíti az illető profilképét. Mint ahogy ha pl. egy csoportban adminisztrátor vagy, akkor abban a csoportban látod annak is a bejegyzéseit, aki letiltott téged, csak éppen reagálni, válaszolni nem tudsz rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!