Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a lányok nem annyira vizuálisak? Ha ez igaz akkor őket mi izgatja fel?
Figyelt kérdés
2021. máj. 4. 18:55
1/7 anonim válasza:
Érintések,csókok,maga az előjáték.
2/7 anonim válasza:
Bár nem annyira, mint a férfiaknak, de a nőknek is fontos a látvány és hogy vizuálisan is izgató legyen a partner. Legalábbis nekem az. Emellett a fizikai érintések, csókok, ölelések és hasonlók, valamint számomra az is izgató, ha hallom a partnerem nyögni vagy ilyesmi.
3/7 anonim válasza:
A közhiedelemmel ellentétben a nők vizuálisabbak, mint a férfiak. Ezért fontosabb nekik párválasztáskor a külső, és ezért számít jobban a méret, mint ahogy használod.
5/7 anonim válasza:
A viselkedése, a tekintete, ahogy rám néz, a hangja stb.
Egy szexi pucér mellkas vagy farok egyáltalán nem izgat fel, amennyiben egy idegenhez tartozik (vagy bárkihez, aki nem a szerelmem).
6/7 anonim válasza:
Hév, dominancia érintés csók, ahogy magához húz stb
7/7 anonim válasza:
Szerintem számunkra is fontos a vizuális része, csak másképp mint a férinaknak. Például én úgy vagyok, hogy nem izgulok fel egy random képre, vagy mondjuk félmeztelen férfira. Ilyen szempontból nem vagyok vizuális. Viszont a párommal akit szeretek, más a helyzet, az ő teste, tekintete egyből beindít. Szex közben is baromi jó látni, hogy élvezi. Szóval ez nálam érzelemfüggő. Ezen kívül még számomra az érintés, hangok és az illata ami felizgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!