Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Budapesten ez hogy fordulhat elő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten ez hogy fordulhat elő?

Figyelt kérdés

Mármint hogy vannak olyan szűz, felnőtt korú egészséges (tehát nem retardált, nem ágyhoz vagy tolószékhez kötött) emberek, akik szeretnének szexuális tapasztalatra szert tenni, de mégsem teljesül be a vágyuk?

Mert vidéken még megértem, hogy Pistinek tetszik Gizi, de Gizi még Nórába szerelmes, ugyanakkor Jolánnak tetszik Pisti, de az meg nem akar szégyent hozni a családra, hogy a munkakerülők lányával szűri össze a levet (és ezzel végigvettük a falu összes fiatalját)

De a fővárosban rengeteg lehetőség van. Sok ember, arányaiban is sok fiatal, rengeteg tevékenység (sportok, mozi, színház, kiállítás, fürdők, strandok, parkok, kutyasétáltató, hyppermarket, villamosmegálló , prostik, swinger klubbok). Aztán ha beégsz az egyiknél, többet lehet nem is látod (ha nem akarod), nem vesz szájára a falu. Nekem vidéki csóró gyerekként sem volt lehetetlen, pedig anyám sehova nem engedett. Pénzem is akkor volt, ha diákmunkára mentem, vagy ha maradt még valami Karácsonyi boríték alján.

Ráadásul nem volt még akkor sem Tinder Tündér meg ilyenek.

Félreértés ne essék, nem 1 biten gondolkodom. Az érzékletesség miatt sarkítottam ki a különbségeket.

Másik kérdés: vajon fiúknak vagy lányoknak van nehezebb dolguk, ha a szubjektív (lelki) tényezőket is a megfelelő (de attól nem nagyobb! ) súllyal vesszük figyelembe?

+++++++

Indoklással, ha kérhetem.

+++++++

2022. jún. 2. 20:24
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, nem egy, hanem kettő 38F incel is van :) tegnap kívántam boldog szülinapot 38F incelnek, akit szinte mindenki ismer itt (2 pipás válaszadó), de úgy tűnik, van egy másik is, hacsak nem egy személy két profilról.
2022. jún. 4. 02:58
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez NEM a Felnott parkapcsolatok kategoria, ahol ket pipam van :)

38F incel

2022. jún. 4. 03:53
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Jaj tényleg! Ez igazán eszembe juthatott volna.

Addig is: még egyszer Isten éltessen, kívánok neked szerencsésebb idei évet a nőknél, ha még rászánod magad a próbálkozásra :)

2022. jún. 4. 04:08
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Látod? Még te is úgy tetted fel a kérdést, hogy:

„Nem ágyhoz vagy tolószékhez kötött) emberek”

Én nem vagyok ágyhoz kötött, de bottal járok. Azt szoktam mondani, hogy olyan a járásom mint a tv sorozat béli Dr. House járása…

Azt hiszem, ezzel válaszoltam a kérdésedre…

2022. jún. 4. 16:28
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Amíg a fiatalok fülessel a fejükön a telefont bámulva csinálják

a mindennapi dolgaikat, addig mindegy, hogy főváros vagy falu a helyszín.

Egyre nehezebb kapcsolatot teremteni a másikkal. Az idő pedig telik!

A munkahelyeken megy a klikkesedés, meg a másik utálata. (Ha jobb mint én

akkor azért, ha rosszabb akkor meg azért.)

Nemszívesen lennék most 18 éves.

42F

2022. jún. 8. 13:43
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Régen sem volt könnyű ismerkedni, ma meg...
2022. jún. 8. 13:47
 27/36 anonim ***** válasza:
Lassan írom, hogy megértsd! Te nagyon hülye vagy!
2022. jún. 8. 20:47
 28/36 A kérdező kommentje:
Én röviden h ne tévessz sort: incel vagy
2022. jún. 10. 11:31
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Elnézését kérjük hogy ez előfordulhatott.

A jövőben, minden incel fiú/lány hozzájuthat szexjegy alapján a kért vágyakhoz! Természetesen lenne egy módja hogy ezt megoldják, de senki sem kívánhatja hogy valaki tegyen valamit egy nőért, srácért!

A kellemetlenségért mindenkitől elnézést kérünk!

2022. jún. 22. 13:49
 30/36 anonim ***** válasza:
Miért, mi az a Budapest, hogy ott bizonyos dolgok nem fordulhatnak elő?!
2022. aug. 2. 06:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!