Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Budapesten ez hogy fordulhat elő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten ez hogy fordulhat elő?

Figyelt kérdés

Mármint hogy vannak olyan szűz, felnőtt korú egészséges (tehát nem retardált, nem ágyhoz vagy tolószékhez kötött) emberek, akik szeretnének szexuális tapasztalatra szert tenni, de mégsem teljesül be a vágyuk?

Mert vidéken még megértem, hogy Pistinek tetszik Gizi, de Gizi még Nórába szerelmes, ugyanakkor Jolánnak tetszik Pisti, de az meg nem akar szégyent hozni a családra, hogy a munkakerülők lányával szűri össze a levet (és ezzel végigvettük a falu összes fiatalját)

De a fővárosban rengeteg lehetőség van. Sok ember, arányaiban is sok fiatal, rengeteg tevékenység (sportok, mozi, színház, kiállítás, fürdők, strandok, parkok, kutyasétáltató, hyppermarket, villamosmegálló , prostik, swinger klubbok). Aztán ha beégsz az egyiknél, többet lehet nem is látod (ha nem akarod), nem vesz szájára a falu. Nekem vidéki csóró gyerekként sem volt lehetetlen, pedig anyám sehova nem engedett. Pénzem is akkor volt, ha diákmunkára mentem, vagy ha maradt még valami Karácsonyi boríték alján.

Ráadásul nem volt még akkor sem Tinder Tündér meg ilyenek.

Félreértés ne essék, nem 1 biten gondolkodom. Az érzékletesség miatt sarkítottam ki a különbségeket.

Másik kérdés: vajon fiúknak vagy lányoknak van nehezebb dolguk, ha a szubjektív (lelki) tényezőket is a megfelelő (de attól nem nagyobb! ) súllyal vesszük figyelembe?

+++++++

Indoklással, ha kérhetem.

+++++++

2022. jún. 2. 20:24
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
85%
A Tinder és az internet nem éppen könnyítés. Az illetőnek lesz heti max 1 match-e, amikből sose lesz randi, pláne szex. Hétköznapi életben a gátlásai miatt alig tud majd ismerkedni. Ahhoz, hogy kijöjj ebből a negatív spirálból, pozitív megerősítésre lesz szükséged. Könnyen belátható, hogy pozitív megerősítés nélkül egyre kevésbé lesz magabiztos, egyre értéktelenebbnek érzi magát, és ez rányomja a bélyeget a kisugárzására is.
2022. jún. 2. 23:26
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

"ha abból indulnánk ki; az emberek túlnyomó többsége foglalt. De ez nem így van"

A jó csajok mindig foglaltak. Ha nem, akkor pedig nem egy nulla kisugárzású, nem is túl szép illető kell majd neki.

2022. jún. 2. 23:28
 13/36 anonim ***** válasza:
80%
Mert mondjuk aki komoly tartalmas kapcsolatot akar, azt pesten a levnehezebb találni.
2022. jún. 3. 07:31
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

#11 a tinder kifejezett nehezítés..

az internet meg addig volt könnyítés, amig voltak a weben ismerkedős oldalak, manapság egyetlen ilyen nincs, csak pénzlehúzós kamuk vannak, amik azzal kecsegtetnek hogyha előfizetsz havi 8-12 ezerért akkor csodás nők százai írnak rád!!

2022. jún. 3. 10:19
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
#14: Még a hőskorban sem volt egyszerű. Én próbáltam neten ismerkedni a 2000-es évek elején, amikor még csak a Randivonal volt. Hiába volt ingyenes, akkor se tolongtak a nők. Manapság meg csak arra megy minden rendszer, hogy fizesd az előfizetési díjat.
2022. jún. 3. 10:25
 16/36 anonim ***** válasza:
18%

#15 ne viccelj, volt jópár ingyenes oldal.. chattel, üzenőfalakkal. Hú mennyi cuncit húztam be azokon 20 éve.

Akkor még rávehetőek voltak a csajok hogy "dugjunk, csak mert az jó.." manapság csak azt nézik, hogy miért éri meg neki odatartani a pichájájukat 10 percre..

2022. jún. 3. 10:31
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
#16 Persze, Gyalogló chat, chat.hu, Inda, meg ott volt a mIRC... lehetett csajokkal beszélni, de nekem ott se jött össze semmi. Talán pár macsónak igen.
2022. jún. 3. 10:44
 18/36 anonim ***** válasza:
74%
#17 nem voltam macsó távolról sem, de többtucat csibe volt meg ezekről. :)
2022. jún. 3. 10:48
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Ronda vagyok és nem is tudok a nőkkel beszélni. Tök mindegy melyik városban élek.

A szexhez - legalább - 2 ember kell, ha egy nőnek sem kellek akkor nem lesz semmi.

Ez nem az én döntésem.

2022. jún. 3. 18:01
 20/36 anonim ***** válasza:
65%

Tosgyokeres budapesti vagyok, 30 eves koromig eltem ott. Hat ugy lehet, kerlek szepen, hogy a nok hipergam szutykok foldrajzi helytol fuggetlenul. A geomaxxing is csak akkor mukszik, ha tele vagy zsetonnal.....

38F incel

2022. jún. 4. 02:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!