Olyan kozmetikust keresek Budapesten, aki minőségi festékekkel dolgozik, szép ívben rajzolja a szemöldököt és a tartós szempilla, szemöldök festés színe nem 3 napig, hanem 3 hétig tart. Melyik kozmetikushoz fordulhatnék? Részletek lent.
Sziasztok. A belvárosban, vagy az Örs vezér tere környékén, vagy a XVII. kerületben keresem leendő igényes kozmetikusomat. Megmondom őszintén, nagyon unom már, hogy otthagyok 3500 forintot és a tartós szemöldök festés színe max. 2-3 napig látszódik, nem pedig 3 hétig.
Mielőtt valaki ideírja, hogy a szemöldököm biztosan nem jó, stb., leírom, hogy amikor valóban minőségi festéket tesz rá a kozmetikus (a sok alkalomból kb. évente egyszer…), akkor tényleg kb. 3 hétig tart a színe. A gond ott van, hogy nem ilyet tesz rá, pedig többször kértem már rá.
Sokat segítenétek, ha ajánlatátok egy korrekt kozmetikust. Köszönöm szépen!
Na várjunk csak.
A szőrről kopik le 3-4 nap alatt, vagy a bőrről?
Mert az természetes hogy a bőrön nem marad meg. Nem is ez a lényege.
Ha azt szerednéd, hogy a vőrön is látszódjon, akkor olyan kozmetikust keress, aki csinál hennás szemöldök festést. Az jobban fennt marad.
1. válaszoló, köszönöm! Úgy értem persze, hogy a szőrről is lekopik teljesen.
De, szerintem épp a tartósság a lényege, azért hívják tartós szemöldök festésnek.
2. válaszoló. A kulcsszó az ostoba. Ezzel kifejezted azt, amilyen a válaszod. Köszönöm a minősítést. Igaz, inkább segítő hozzáállást reméltem, de sebaj. Mint a fentiekben is említettem, de: tartott már pár hétig korábban, amikor normális minőségű festékkel festette.
Ha valaki tud/szeretne még segíteni konkrét kozmetikust említve, szívesen olvasnám. Köszönöm.
Én nem is tudtam, hogy 10-15 percig van rajta a delikvenseken az a festék, de ha így van, akkor meg is van a válasz rá, miért tart rövid ideig. Így nem lehet csodát várni.
Szerintem csináld meg a szemöldöködet magadnak hajfestékkel. Fél óráig hagyd rajta, ahogy hajon is szokás. A szempilládat természetesen ne kezeld hajfestékkel, meg ne is magadnak csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!