Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok van olyan aki nyáron...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok van olyan aki nyáron se borotválja lent? Strandon nem bamulják meg az emberek?

Figyelt kérdés

2022. jún. 2. 16:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
15%

Te miről beszélsz? Az igénytelenség és a természetesség között van némi különbség. Faj fejlődés, meg ősök. Akkor jár lovaskocsival.. hiszen az őseid is azzal jártak. A férfiaknak és egy a gyerek lányoknak nincs mellük, vagy mi? Nekik egy luk van a mellkasukon?

Te hány éves vagy 16? mert több nem lehetsz

2022. jún. 17. 11:00
 22/28 anonim ***** válasza:
57%

#20 szóval ha jól értem, keressek MAJMOT azért, mert vonzónak találom, amilyennek a természet az EMBERI FAJT kitalálta? hova röhögjek?

az evolúció egyébként lassú, de azért nem annyira, hogy százezer év alatt ne tűnjön el az, ami az ellenkező nem számára tömegesen nem tetszik (így pl. a női test nagy részéről el is tűnt a szőr - a punciról viszont nem)

mellesleg ugyanezen idő alatt alakult ki a női mell, valószínűleg szintén a párválasztási szokások révén. nézd meg a főemlősöket, az érett nőstényeknek is pont ugyanolyan kis izé az emlőjük, mint a hímeknek (kivétel, amikor szoptatnak).

2022. jún. 17. 13:29
 23/28 anonim ***** válasza:
61%

#21 a lovaskocsiban semmi igénytelenség nincs, pusztán csak nem célszerű, mivel vannak sokkal jobban használható eszközök.

egyébként pedig női mellről beszélünk (azaz zsírszövet+kötőszövet alkotta domború kitüremkedés a mellkason), és ezt te is tudod, csak jól esik kötözködni. női mellük pedig a serdülőkor előtti gyereklányoknak nincs. ha pedig férfiként neked olyan melled van, mint a nőknek, akkor elszégyellném magam és szélsebesen elkezdenék kezdeni valamit a testsúlyommal.

2022. jún. 17. 13:31
 24/28 anonim ***** válasza:
65%
#22 Egy a lényeg. Én személy szerint a szőrös nunit illetve a viselőjét ápolatlannak és igénytelennek tartom. Nálam a köszi de inkább NEM kategória. Én is megtisztelem a partnerem az ápoltságommal akkor viszont én is elvárom.
2022. jún. 17. 13:45
 25/28 anonim ***** válasza:
90%
A barátom úgy szereti,ha meghagyom.
2023. márc. 26. 20:32
 26/28 anonim ***** válasza:
86%
Én nem borotválom, csak rövidre vágom nyáron. Régen teljesen csupaszra is szoktam gyantázni, de a bőröm érzékenyebb lett sajnos. Ezen kívül a párom is természetesen szereti.
2023. márc. 27. 11:28
 27/28 anonim ***** válasza:
82%
A barátom szereti ha szőrös és látszik is, így meghagyom. Az meg, hogy megbámulnak, kik? Az elhízott nők, vagy a pókhasú kopaszodó, hájas pasik? Ugyan már! Mindenki nézzen előbb tükörbe mielőtt másokat kritizál.
2023. márc. 27. 13:02
 28/28 anonim ***** válasza:
88%
Egy ex barátnőm nem borotválta,pedig jó nagy bunda volt neki ott. Őt nem érdekelte,hogy megbámulják,vagy sem.
2023. máj. 25. 06:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!