Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok van olyan aki nyáron se borotválja lent? Strandon nem bamulják meg az emberek?
Figyelt kérdés
2022. jún. 2. 16:42
1/28 anonim válasza:
Miért bámulnák meg.
Meg aztán nem pucéron megy a strandon se.
2/28 anonim válasza:
Épeszű férfinak a természetes szőrzet tetszik a lányokon, a többi meg húzzon el a strandról!
3/28 anonim válasza:
Azért a bikinivonal mentén csak leszedi mindenki. Ha kikukucskál, az már azért csúnya.
4/28 anonim válasza:
Még télen is leszedem. Nem hogy nyáron
5/28 anonim válasza:
"Azért a bikinivonal mentén csak leszedi mindenki."
azért előfordulnak kivételek, mint mindenben
6/28 anonim válasza:
Én megbámulnám, mert tetszene és járnék ezzel a lánnyal, akinek szőrös és kilóg a szőr.
7/28 anonim válasza:
Mindig csupaszra borotváltam, aztán összejöttem a jelenlegi pasimmal ő szőrösen szereti
Nyáron bikinivonalat mindig leszedtem, de egyszer rávett, hogy hagyjam meg de első alkalommal iszonyt kínos volt a strandon de ő oda volt meg vissza, persze később levágtam
Következő nyárom megint kipróbáltuk a kedvéért, jobban viseltem, azóta csak ritkán vágom
8/28 anonim válasza:
Szerintem szőrösen baromi igénytelen még férfiként is. Még gyerekkoromban volt egy nyaralónk Agárdon. A mai napig emlékszem ,hogy a nőnek kilógott a korongecset a fürdőruhából. Én már akkor is gusztustalannak és igénytelennek tartottam. Alapvető higiénia. Ugyanúgy mint büdösen sem járkálok emberek közé.
9/28 anonim válasza:
#8 ez a "gyerekkori eset" nem a 80-as években történt, kitaláltam? akkoriban a nők többségének fürdőruhában a strandon is látszott, hogy ott szőr van, és senki nem csinált belőle ügyet, egyszerűen szőr volt, ahogy a fejeden is, alkarodon is, stb.
10/28 anonim válasza:
#9 Talált! Maguk az emberek is baromi igénytelenek voltak a testükre is. Edzés max az élsportolóknak. Néztem retró Balaton strand videókat. Ha visszamennék az időgéppel akkor úgy néznék ki köztük ennyi idősen is mint ha egy görög isten jött volna közéjük. Ja meg abban az időben a bajszos nő sem volt annyira ritka no meg a matek tanár néninek olyan lábszőrzete volt ,hogy Kin kong is megirigyelte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!