Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy legginges, nagyobb kerek feneku lanyt megbamultok, akkor mire gondoltok?
Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 21:56
1/15 anonim válasza:
Arra, hogy nézhet ki a pucér segge, milyen lehet a puncija, mit csinálnék vele...
2/15 A kérdező kommentje:
Es altalaban mit?😂🤣
2022. jún. 1. 22:00
3/15 anonim válasza:
Megnézem milyen a hátsója és kb. ennyit - ahogy egy nap még 50 másik nőt is megnézek az utcán (mint minden férfi).
4/15 anonim válasza:
Belemarkolnék, lehúznám róla, megsimogatnám, megcsapkodnám, megsimogatnám a sunáját is, bedugnám az ujjam is, hogy érezzem a punci nedvét, utána betenném a szerszámot is, és dugnám, hogy jó nagyokat csattogjon. Általában valami ilyemit.
5/15 anonim válasza:
Elsősorban a látványban szoktam gyönyörködni, önmagában is gyönyörű egy szép formás női test. Ha jobban belemélyedek, akkor arra gondolok, hogy hogyan tenném bele a kemény farkam és hogy dugnám meg keményen kutyapózban, miközben pucsít a gyönyörű popójával.
6/15 anonim válasza:
Általában ez megmarad "ösztöni" szinten, hogy "hú, de jó segge van!"nem nagyon megy át gondolati szintre, de ha mégis, akkor arra, hogy milyen lenne rácsapkodni, meg kíváncsi leszek, hogyan néz ki a lány más szögből. Erősebb nemi vágyaim inkább csak akkor jönnek elő, ha elölről is jól néz ki.
7/15 anonim válasza:
Nagyobb kerek fenék?
Most a széles medencecsontra gondolsz és a fejlett gluteusra, vagy a -manapság felülreprezentált- BIG Mac zsírseggre?
8/15 SIDLER22 válasza:
Elképzelem leggings nélkül és általában rájövök, hogy ugyanolyan löttyedt pici segge van mint minden más csajnak. Persze párkeresésben ez nekem nem mérvadó, de így szoktam nyugtatni a pici kis lelkemet, hogy sokat nem vesztek vele, hogy nem kapom meg.
9/15 A kérdező kommentje:
7
Az elsore:)
2022. jún. 2. 05:25
10/15 dregor válasza:
Hogy dögös látványt nyújt, amikor hátulról döngetem, főleg ha még fenekelem is közben... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!