Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nálatok nem szokott gond lenni egy nagyobb játékszerből?
Figyelt kérdés
Vettünk egy átlagnál picit vastagab, rugalmas dildót a barátnőmmel (én ötletem a kísérletezgetés) és látom rajta hogy nagyon élvezi. Nem vagyok irigy a méretre vagy ilyesmi, csak azon gondolkodtam hogy ezután ti ugyanúgy kívánjátok a barátotok farkát is? Vagy egy nagyobb méret után egy kisebb igazi farok nem annyira kielégítő és ettől kevésbé vonzó a barátotok?
Amúgy 17/4 a méretem, a játékszer meg 23/5.
2022. máj. 25. 13:33
1/4 anonim válasza:
Nyugi attól ugyanúgy fogja kívánni a tiédet a továbbiakban is. :-)A hossz igazából nem számít,gondolom Ti sem használjátok az egészet.Vastagságban sincs túl nagy különbség.Nekem azzal volt gondom egyszer ,hogy túl vékonyat vettem,után kellett másikat vásárolnom,mert olyan semmilyen érzés volt.
3/4 anonim válasza:
Egy játékszer soha nem helyettesíti az igazit.
4/4 dregor válasza:
Nyugi még vibrik és dildók után is szeretik az igazit. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!